Annonce
Trekantområdet

Så er det op fra sofaen og af sted til generalforsamling

Klokken er ved at falde i slag for mange foreninger, hvis ikke medlemmerne også begynder at interessere sig for foreningens liv. Det er ikke nok blot at bruge foreningens tilbud. Arkivfoto
Højsæsonen fro årsmøder eller generalforsamlinger nærmer sig. I langt de fleste foreningers vedtægter står skrevet, at den slags møder skal holdes i første kvartal eller i hvert fald inden udgangen af april.
Annonce

Give: Foreninger er der mange af, ikke blot i Danmark i almindelighed, men også i den gamle Give Kommune i særdeleshed,

Medlemmer er der også mange af, hvis der ses bort fra de politiske foreninger. Men et er, at de mange foreninger har pænt med medlemmer. Noget andet er, at det kniber med at få medlemmerne til at engagere sig aktivt i foreningens liv.

Derfor er der sjælden ret mange af medlemmerne, der deltager i foreningernes generalforsamlinger. I bedste fald er der et par stykker mere end bestyrelsen.

For at give foreningerne medlemmer en hjælpende hånd til at huske på at møde op til generalforsamlingerne, vil vi her på siden en gang om ugen forsøge at følge med i de mange årsmøder. Vel vidende, at vi sandsynligvis overser nogle, hvilket undskyldes på forhånd. Hvis intet andet er bemærket, er dagsordenen naturligvis i overensstemmelse med foreningens vedtægter.

Der kommer flere i næste uge. Så lad os prøve:

Give: Røde Kors holder sin generalforsamling i cafeteriet på Give Camping onsdag 19. februar med start klokken 19.30. Før selve generalforsamlingen vil Knud Møller fortælle om Røde Kors julehjælp og Kenneth Eriksen vil fortælle om samaritternes arbejde.

Vandværket holder godt nok først sin generalforsamling 11. maj. Men har man forslag, man ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal de være formanden i hænde senest 1. marts. Forslag kan eventuelt afleveres på vandværkets kontor på Rønnevej 18.

Give Badmintonklub holder sin generalforsamling torsdag 27. februar klokken 19 i Søndermarkshallens Kantine. Her skal forslag være sendt til formand@givebadmintonklub.dk senest 19. februar.

Gadbjerg: Borgerforeningen og lokalrådet holder deres generalforsamling i hallens cafeteria mandag 24. februar klokken 19.30. Her er der som et ekstrapunkt til dagsordenen godkendelse af nye vedtægter.

To dage senere holder Gadbjerg Hjælpeforening generalforsamling samme sted klokke 19.30. Her vil der oven i købet være pølsevogn klar klokken 19. Her skal man tilmelde sig gh@gadbjerg.dk senest 24. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand fængslet: Politiet fandt tusindvis af falske pengesedler i bil i Danmarksstræde

Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

FC Fredericia For abonnenter

Nu kan FC Fredericia vinde de kampe, som de aldrig vinder

Fredericia

FHK skal stække KIF's overtal: Det er ikke charmerende, men det er effektivt

Annonce