Annonce
Fredericia

Så få stemte til Trefor-valg

trefor - Kun hver tiende forbruger i Trefors forsyningsområde valgte at stemme elektronisk til repræsentantskabsvalget.

Det er under halvdelen af stemmeprocenten fra 2010. Her stemte 22 pct.

Den lave stemmeprocent står i kontrast til, at der i år var næsten dobbelt så mange kandidater, som valgte at sætte kursen mod indflydelse i repræsentantskabet.

Den lave stemmeprocent kan aflæses af stemmetallene, hvor topscoreren blev Middelfarts borgmester Steen Dahlstrøm med 475 stemmer.

I 2010 blev valgets absolutte topscorer Fredericia-kandidaten Jens Pilghaard, som fik knap 1000 stemmer.

Denne gang er Fredericias topscorer Kurt Dahl-Petersen, som har fået 228 stemmer. Henning Due Lorentzen og Peder Hvejsel følger på de næste pladser.

Alle tre var på forhånd sikret et forspring gennem de stemmer, de er blevet tildelt af henholdsvis Boli.nu og deres politiske partier.

Læs mere om Trefor-valget i avisen fredag.
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce