Annonce
Fredericia

Så kom de første point til FHK: Tog en vigtig skalp i Ringsted

FHK tog en længe ventet og vigtig sejr i Ringsted mandag aften. Kampen blev vundet med 31-30.  Arkivfoto: Søren Gylling
Fredericia HK rejste sig mandag efter en svær begyndelse på ligaen. I Ringsted vandt FHK med 31-30 - som cifrene antyder, var det en tæt kamp til det sidste.

Ringsted: Endelig fik FHK sinde første point i denne sæson.

Det holdt hårdt, men klubben vandt med 31-30 hos oprykkeren Ringsted efter en tæt, tæt kamp.

Opgøret stod mellem to hold, der efter de første kampe at dømme kommer til at tilhøre den nedre halvdel af ligaen i denne sæson.

Annonce

Det blev da også en tæt affære. FHK kom til opgøret med tre nederlag i træk, og det var derfor ekstremt vigtigt med en sejr for at kickstarte sæsonen.

Holdene fulgtes ad fra start til slut, selvom FHK i det meste af kampen havde overhånden med føringen.

FHK gik til pause med en føring på 15-13, men alt kunne ske efter pausen.

Tæt til det sidste

Der gik blot tre minutter af anden halvleg, så havde Ringsted skabt balance i regnskabet. FHK kom skidt ud, fik ikke scoret, og så stod der 15-15.

Med fire minutter igen var stillingen fortdsat helt lige: 25-25, men så trak FHK afgørende fra. Kasper Young og Kristian Stoklund scorede, mens Jimmi Andersen hev sin ene af to redninger ud af ærmet, og så var FHK foran med to: 27-25.

Det blev det afgørende hul i stillingen, der sænkede Ringsted, og da Kristian Stoklund kunne score på straffe til 31-29 med knap et minut igen, var hjemmeholdet endeligt begravet.

Topscorer for FHK blev Kristian Stoklund med otte træffere.

Det hold hårdt, men FHK fik en længe ventet sejr, som betyder alverden. Kampen endte 31-30 til FHK, som nu kan se frem til en længere kamppause.

Opgøret mod TTH Holstebro er udsat på grund af Final 4, og derfor går der lang tid, før klubben skal i kamp igen. Næste skemalagte opgør er mod Kolding den 28. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce