Annonce
Erhverv

Så ligger datoen fast: Til januar bliver Fredericia et supermarked rigere

10. januar åbner Spar på Prangervej 87, hvor der tidligere lå en Kiwi. Arkivfoto: Morten Killerich

Om en lidt over en måned åbner supermarkedet Spar på Prangervej.

Fredericia: 10. januar bliver Fredericia et supermarked rigere.

På denne dato åbner Spar på Prangervej 87, hvor der tidligere lå en Kiwi.

De seneste måneder er der blevet arbejdet hårdt for at gøre den nye butik klar, og Spar-franchisetageren René Hartvig Clausager har næsten ansat det personale, han skal.

To fuldtidsansatte og to deltidsansatte ansat, og når butikken åbner, kommer der også til at være en lille håndfuld ungarbejdere på lønningslisten.

- Jeg får stadig ansøgninger. Jeg tror, at jeg fik fem i går, så jeg har rundet lige godt 500 i alt. Det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg havde håbet på omkring 30 eller i det omfang, siger René Hartvig Clausager.

Annonce

Jeg kan huske, hvordan jeg engang glædede mig til, at juletræet skulle tændes den 24. Jeg tror, jeg glæder mig lige så meget til den 10.

René Hartvig Clausager
Spar-købmanden René Hartvig Clausager glæder sig til åbningen 10. januar, som var det juleaften. Arkivfoto: Klaus Madsen

Glæder sig som til juleaften

I øjeblikket arbejder håndværkere og René Hartvig Clausager hårdt med at få lokalerne gjort helt klar.

- Der halter jeg lidt endnu, men jeg har en forhåbning om at være i plads i løbet af de næste 14 dage. Vi fik ny kassesluse leveret i går, de er ved at sætte edb til i dag og tømreren går og snedkererer. Der kommer noget hele tiden, men ellers er der blevet malet og vi er ved at være i gang med at sætte inventar op, så det begynder at lysne, siger han.

Næste udfordring bliver at få koordineret og håndteret vareleverancerne op mod åbningen, hvilket ifølge René Hartvig Clausager bliver et stort administrativt arbejde.

- Det er den største udfordring lige nu. Ellers er vi ved at have ro på, siger købmanden, der sammenligner butiksåbningen med juleaften.

- Jeg kan huske, hvordan jeg engang glædede mig til, at juletræet skulle tændes den 24. Jeg tror, jeg glæder mig lige så meget til den 10.

Det kommende personale, som starter 2. januar, ser også frem åbningen.

- Jeg har faktisk noget personale, der har lidt svært ved at holde sig væk. Selvom nogle af dem stadig er i job andre steder, kommer de stadig forbi efter arbejde. Det viser kun, at det er de rigtige, jeg har valgt, siger René Hartvig Clausager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB sendt FC Fredericia ud af oprykningskampen

Annonce