Annonce
Fredericia

Så mange kom der til hardcorefestival

Tyske Ghetto Justice, der åbnede festivalen, blev føjet til programmet i sidste øjeblik.Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Fredericia - Ca. 100 betalende tilskuere kiggede forbi weekendens hardcorefestival i C-Byen, Fredericia. Det fortæller arrangør Michael Buus, der søndag gjorde status på festivalen.

Han havde på forhånd håbet på minimum 150 betalende tilskuere, men måtte altså nøjes med to tredjedele. Alligevel var han en glad mand oven på festlighederne.

- Der kom ikke meget mere end 100 mennesker, men det er, hvad der kan ske. Der har været en super god stemning, og bandsene har været glade og tilfredse. Så vi går ikke sure herfra, siger Michael Buus.
Annonce

Færre bands næste år

Kort tid inden festivalen meldte to bands fra, britiske Solemn Promise og tyske Harm/Shelter. Til gengæld blev det tyske band Ghetto Justice føjet til musikprogrammet i sidste øjeblik, og på den måde endte programmet med at indeholde 11 bands.

Det antal vil sandsynligvis være et andet, når arrangørerne holder 2017-udgaven af hardcorefestivalen.

- Der vil vi nok skære en lille smule ned på antallet af artister, for det er svært er få folk til at komme til koncert allerede kl. 15. Vi går i gang med at arrangere næste års hardcorefestival om 14 dage, siger han.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce