Annonce
Fredericia

Så røg valgplakater til vejrs - enkelte for tidligt

Rasmus Nørgaard kravler op og skubber den radikale valgplakat et stykke op, så David Gulløvs plakat overholder reglerne om at hænge i 2,30 meters højde. Foto: Søren Gylling
Venstre opdagede, at KristenDemokraterne var lige lovligt tidligt ude med deres valgplakater. Det var en kommunikationsfejl mellem parti og et par af de folk, der tjener en timeløn på at sætte plakater op, forklarer Anders Eilsersen.

Fredericia: Omkring kl. 11 røg de første valgplakater op i Fredericia - knap en time for tidligt. Det blev opdaget af Venstre i Fredericias formand, som gjorde opmærksom på fejlen.

Det samme blev Anders Eilersen, som har organiseret knap 100 mand, som lørdag middag gik i gang med at hænge plakater op i store dele af Sydjylland og Aarhus.

- Jeg blev ringet op af en af mine folk, som forklarede, at de havde fået at vide, at de bare skulle gå i gang, men så var blevet opmærksomme på, at det ikke var korrekt. Jeg havde understreget, at fristen var kl. 12, og så stoppede de, siger Anders Eilersen.

Det drejede sig om et par enkelte plakater for KristenDemokraterne.

Annonce
Der var sket en kommunikationsfejl, så et par plakater kom for tidligt op.

Anders Eilersen, som har hyret plakatophængere til partierne

Skub til EP-kandidaterne

Først præcis kl. 12 var det tilladt at hænge plakater op, og så gik det stærkt. I gågaderne var det DF og Socialdemokratiet, som først var på plads i lygtepælene, og i Oldenborggade for de to unge konservative Rasmus Nørgaard og Martin Erdmann rutineret svunget plakater op i lygtepælene, hvor der i forvejen hang plakater for kandidater til Europa-Parlamentet.

- Vi skubber bare de plakater op, som hænger der, så vi er sikre på, at vi overholder reglen om 2,30 meter, sagde Rasmus Nørgaard.

De to har været ude med plakater tidligere og senest til den kommunale valgkamp.

- Vi skal sætte omkring 100 plakater op, og det regner vi med at kunne gøre på et par timer, lød det optimistisk fra C-holdet.

Venstres Tobias Jørgensen var også i gang. Han har noget at se til, for indenfor de kommende dage skal otte paller plakater nå at komme til vejrs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce