Annonce
Fredericia

Sådan går det på jobcentret: Borgermøde på vej i april

22. april er der borgermøde om Fredericia Jobcenter. Det foregår kl. 17-19.30. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
I august sluttede et større analysearbejde af Fredericia Jobcenter. Kommunen vil på et møde fortælle om, hvor langt man er med implementeringen af anbefalingerne.
Annonce

Fredericia: Hvordan står det egentlig til på Fredericia Jobcenter? Hvis man ønsker svar på det spørgsmål, så er der hjælp på vej.

22. april er Fredericia Kommune vært for et borgerdialogmøde om beskæftigelse og Fredericia Jobcenter i Det Bruunske Pakhus med titlen "I Fredericia skaber vi arbejdsfællesskabet sammen". Her vil der være fokus på resultaterne af de otte analyser af jobcentret, som blev lavet hen over efteråret 2018 og frem til august 2019. Der kom 80 anbefalinger ud af analyserne, som jobcentret nu er i fuld gang med at omsætte til virkelighed, og det arbejde bliver præsenteret for alle interesserede.

- Hvis man vil have et indtryk af, hvor er vi, og hvor langt er vi nået, får man det på mødet. Vi vil berette om, hvor vi kom fra, og hvor vi nu er på vej hen. Det er noget, som optager mange mennesker, og mange har været involveret i arbejdet, fortæller formand for social- og beskæftigelsesudvalget Peder Tind (V).

Annonce

Nogle ting tager længere tid

Borgermødet er det tredje og sidste i en række af møder, der har til hensigt at skabe åbenhed og sikre inddragelse af borgere, ansatte og andre med interesse i beskæftigelsesområdet. De to tidligere blev holdt i januar og juni 2019.

Peder Tind siger dog også, at selvom der nu er sat en dato for det sidste borgermøde, er Fredericia Kommune ikke i mål på arbejdsmarkedsområdet.

- Der sker hele tiden noget, så det er vigtigt, vi holder informationsniveauet, så borgerne kan være med, siger han.

Mange af de 80 anbefalinger fra analysearbejdet er indarbejdet i jobcentret, men ikke alle. Nogle anbefalinger tager længere tid at implementere.

- Det er en proces, hvor vi skal sikre os, at det, vi er nået i mål med, holder. Jeg er altid mere fokuseret på kvalitet end kvantitet. Det skal holde på den lange bane. Om vi er i mål, når vi når til 22. april, ved jeg ikke, siger Peder Tind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre svigter de nedslidte

Fredericia For abonnenter

Fagfolk om nej til nedrivning: Indtil videre for uambitiøst at vælte fint fredericiansk arvesølv

Annonce