Annonce
Fredericia

Sådan har udviklingen været den seneste måned: Corona rammer bredt i Fredericia

Coronavirusset har stadig sit tag i Fredericia. Men set i forhold til 21. september, har smitten ramt bredere den sidste måned. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: I september havde coronavirus godt og grundigt fat i især de yngre borgere i Fredericia Kommune.

Et udbrud på Fredericia Gymnasium spredte sig, og det kunne tydeligt ses i den lokale coronastatistik. 21. september var de 10-19-årige således stærkt repræsenteret i statistikken med i alt 49 bekræftede tilfælde, siden det i januar blev muligt at teste for corona.

21. oktober lød det tal på 69. Og selvom det stadig er den aldersgruppe, der fylder mest i statistikken, er det nu de helt yngste borgere, der har haft den største stigning sammenlignet med tallet 21. september. De 0-9-årige stod 21. september for tre af coronatilfældene ud af det samlede antal. 21. oktober er det 16. Der er tale om over en femdobling af tallet. Lige i hælene kommer de 30-39-årige, der har tredoblet antallet fra otte til 27.

Generelt er der kommet flere smittede til i alle aldersgrupper, bortset fra de 90-årige eller derover. Antallet lå her på tre den 21. september og 21. oktober er tallet status quo. Og overordnet set kan man se i tallene, at de ældre aldersgrupper er sluppet relativt billigt for coronasmitte, i hvert fald set i forhold til de andre.

Du kan i grafen herunder se fordelingen af coronasmitte blandt aldersgrupperne i Fredericia Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce