Annonce
Fredericia

Særligt udsatte borgere har taget godt imod morgenåbning

91-årige Inger Dahl Petersen var blandt de allerførste til at tage imod Dagligbrugsens morgenåbning. Hun vil helst selv handle ind, og det fik hun mulighed for med tiltaget. Arkivfoto: Nana Hanghøj
Dagligbrugsen i Egeskov gør særligt udsatte borgere glade med stille morgenåbning.
Annonce

Egeskov: Daglibrugsen i Egeskov indførte meget tidligt i coronakrisen ekstra åbningstid for særligt udsatte borgere. Den ekstra åbningstid hver morgen kl. 7 er blevet godt modtaget, siger Jane Qualmann, gift med uddeler Poul Erik Qualmann.

- Det er forskelligt, hvor mange kunder der benytter sig af det, men de seneste dage har vi haft tre-fem kunder dagligt i timen op til, at vi åbner normalt, siger hun.

Og det er netop målet, at der skal være god plads i butikken til de kunder, så det passer godt ind i strategien.

Tiltaget har man også lagt mærke til i Coop-koncernen. Således har Coops medlemsblad Samvirke været på besøg i Egeskov for at lave artikel om det særlige initiativ.

Uddelerparret har haft fokus på værnemidler og beskyttelse af både kunder og ansatte, siden coronasmitten blev noget, alle skulle forholde sig til. Håndsprit, afstandsmarkeringer ved kassen og beskyttelse med plexiglas foran personalet var meget hurtigt på plads.

Annonce

Udsat generalforsamling

Den 27. april havde Egeskov Brugsforening indbudt til generalforsamling, men også den spiller coronaen af banen.

- På grund af corona og diverse regler vedrørende forsamlinger har vi aflyst generalforsamlingen, der skulle have ligget mandag d. 27. april, oplyser brugsen på sin facebook-side.

Men generalforsamlingen forventes dog i første omgang udsat, og målet er at finde en dato i maj. Den endelige dato vil blive annonceret på facebook og på opslag i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce