Annonce
Fredericia

Søndag: Lillebitte forbedring, men coronatallene i Fredericia er fortsat høje

Arkivfoto: Peter Friis Autzen
For første gang i en uge er incidensen faldet.

Fredericia: Søndagens coronatal fra Statens Serum Institut viser, der fra lørdag til søndag er fundet 12 nye smittetilfælde i Fredericia Kommune.

Incidens-tallet, som ser en uge tilbage, er faldet en anelse fra lørdag til søndag. Det er det første fald i en uge. Nu ligger tallet på 152. Lørdag var tallet 160. Tallet er forsat cirka 50 procent højere end i mandags.

Til gengæld er det såkaldte test-justerede incidenstal, hvor incidensen vejes op i forhold til antallet af gennemførte tests, steget til nu 109. Dermed er tallet røget op over den røde streg, der giver kommunen mulighed til at gennemføre lokale stramninger.

Annonce

- Men tallene er små og fra kun fra én dag. Så vi ser det lige an, siger koncernchef Yelva Jensen og henviser til, at det "rene" incidens-tal jo er faldet.

Hannerup Sogn er stadig kommunens højdespringer - både målt på incidens og smittetilfælde. Med 33 smittetilfælde på en uge og en positivprocent på 1,7 (kommunens eneste over en procent) er incidensen i Hannerup på 349 mod 359 dagen før.

- Heldigvis kan vi se, at folk i Fredericia lader sig teste. Det er afgørende vigtigt, siger Yelva Jensen og tilføjer, at der søndag er mulighed for pcr-test uden tidsbestilling ved rådhuset frem til klokken 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

FC Fredericia

Målscorer sender stikpille til FC Fredericia-direktør: Jeg er åbenbart ikke en del af basen

Annonce