Annonce
Kultur

Søren R. Fauth signerer i boghandel: Udgivelse indeholder også kunstbilleder

Søren R. Fauth, Fredericia, dr.phil. og lektor i tysk ved Aarhus Universitet, men også forfatter. Seneste udgivelse er digtsamlingen "På Jupiter findes fortiden ikke". Han signerer og fortæller gerne – Billunds Boghandel i Gothersgade torsdag. Arkivfoto: Mette Mørk
Universitetsmand fra Fredericia skriver tillige digte og er klar med ny samling. Forfatteren kan mødes torsdag eftermiddag.

Fredericia: Den lokale forfatter, Søren R. Fauth, signerer sin nyeste udgivelse i Billunds Boghandel torsdag klokken 16, hvor alle er velkomne.

Søren R. Fauth, født 1971, er til daglig dr.phil. og lektor i tysk ved Aarhus Universitet, men skriver også digte ved siden af sine forskningsbaserede artikler og bøger. Senest "På Jupiter findes fortiden ikke" udsendt af forlaget Ekbátana i 2019. Derudover oversætter Søren R. Fauth bøger fra tysk til dansk.

Hans digte "pendulerer mellem det helt konkrete og sanselige i for eksempel jeg'ets berøring af sin søns ryg og fignerne på et træ i Spanien til fjerne planeter i et forsøg på at finde fodfæste i ensomheden", kan man blandt andet læse i pressematerialet:

"Stærke, personlige digte om sorg, vrede, afmagt og kærlighed".

Annonce

Særlige illustrationer

Søren Fauth har tidligere gjort meget ud af både form, papirkvalitet og indhold. For eksempel med ét meget lang digt "Universet er slidt" (2013), og denne gang følges "På Jupiter findes fortiden ikke" af fotografen Frej Rosenstjernes kunstfotografier:

"De sfærisk-konkrete fotografier er fra hans serie "One cm above the emptiness", og hele oplaget tæller 2400 fotografier, trykt på egen printer, og 9600 fotohjørner, sat ind i hånden.

Otte fotografier er indlagt i hver eksemplar af digtsamlingen.

"På den måde kan læseren frit flytte rundt på fotografierne eller hænge dem op. Det er et ønske om at gøre den enkelte bog personlig og nærværende for læseren".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericias borgmester er uenig med kolleger: Analyse af ny forbindelse over bil-bebyrdet Lillebælt må vente

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce