Annonce
Sport

Søren Søgaards søn får comeback på Vejles bedste hold

Keld Søgaard, her sammen med sin datter, får comeback på Vejles bedste hold i trebandecarambole. Foto: Mette Mørk.
69-årige Keld Søgaard spiller meget bedre, end hans far gjorde i sin storhedstid.

Vejle: Søren Søgaard er en legende i dansk billard. Nu er det sønnen Keld Søgaard, der triller og tryller med kuglerne, og Keld på 69 får comeback på Vejle Billard Klubs førstehold på lærdag i premieren mod CCB Brønshøj.

- Jeg har sagt ja, fordi jeg mangler en, siger Keld Søgaard. Det er syv år siden, jeg har spillet turneringsbillard, men før den tid spillede jeg bl.a. 15 år i Bristol i Odense. Jeg skal forsøge at leve op til min fars berømte navn, men jeg må gøre det så godt, jeg kan.

- Da min far var kendt i 60'erne, vandt han DM med et snit omkring 0,7. Det kommer man ikke langt med i dag. DM vindes på omkring 1,5, og alle spillere spiller i dag med et højere niveau, end de gamle gjorde dengang, siger Keld Søgaard.

Han driver stadig firmaet Søren Søgaard videre og har hver eneste dag fyldt op med billard.

Vejles hold består af Allan Keith, Michael Toudahl, Michael Malberg og Keld Søgaard.

- Vi har mistet et par spillere de seneste år, mens andre har forstærket sig, siger formanden Allan Keith. Grøndal, Varde og Albertslund bliver de tre bedste hold, mens Vejle, Fredericia, Brønshøj, Aalborg og Bristol Odense er de fem andre. De er jævnbyrdige, og vi kan blive alt fra nummer fire til nedrykker.

Tonny Carlsen og Allan Schrøder, to af Danmarks bedste spillere, er blevet professionelle i Korea.

Vejle har sagt ja til at arrangere DM igen 13. og 14. januar. Det skete på opfordringer, efter at DM var en stor succes sidste år.

Allan Keith, Martin Olsen og Michael Toudahl er godt på vej til at spille sig til en plads. Der er afviklet seks afdelinger..

Randers arrangerer VM i trebandecarambole fra 30. november. Thomas Andersen, Dion Nelin og Jacob Haack Sørensen er udtaget som de tre danske spillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kunstskabet samler ind til børn på flugt

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce