Annonce
Fredericia

S-folketingskandidat skal arbejde for partiet: Planlægger fortsat genopstilling

Jens Jonatan Steen skifter rollen som chefredaktør for Netavisen Pio ud med et job som leder af en ny udviklingsenhed i Socialdemokratiet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Den socialdemokratiske spidskandidat i Fredericiakredsen, Jens Jonatan Steen, bliver leder af en ny udviklingsenhed i Socialdemokratiet. Målet er stadig at blive valgt til Folketinget, så længe det er foreneligt med det nye job, fortæller han.
Annonce

Fredericia: Jens Jonatan Steen, der folketingskandidat for Socialdemokratiet i Fredericia-kredsen, skifter jobbet som chefredaktør for Netavisen Pio ud med en stilling som leder af en udviklingsenhed i Socialdemokratiet.

Til Fredericia Dagblad fortæller Jens Jonatan Steen, at den nye stilling ikke umiddelbart påvirker planen om at genopstille til næste folketingsvalg.

- Planen er absolut at fortsætte kandidaturet og det arbejde, som jeg har været i gang med for Fredericia. Det har været en ære og et privilegie, og det glæder jeg mig til at fortsætte med.

Selvom han flere gange understreger, at ambitionen om at komme i Folketinget for nuværende er uændret, afviser han ikke, at situationen kan ændre sig.

- Det er klart, at når man tiltræder en ny stilling, så ved man aldrig, hvad der rører sig, og hvor meget tid og arbejde det kommet til at kræve af mig fremadrettet, siger Jens Jonatan Steen.

Annonce

Skal tænke langsigtet

Jens Jonatan Steen tiltræder det nye job 1. august. Her sætter han sig for bordenden, når der skal dannes en ny udviklingsenhed i Socialdemokratiet. Den skal kigge på partiets langsigtede politiske strategi, hvilket skal ske i samspil mellem socialdemokratiske folketingspolitikere, ministre, særlige rådgivere samt medarbejdere fra Socialdemokratiets sekretariat på Christiansborg.

- I forhold til de kampe og det politiske liv, jeg har levet, har det altid handlet om, at man i det politiske lys huskede at have det lange lys tændt og huskede at kigge frem og have en idepolitisk udvikling.

- Samtidig får jeg også lov til at bygge noget op fra bunden, siger Jens Jonatan Steen.

Omkring 3000 vælgere stemte på Jens Jonatan Steen ved folketingsvalget sidste år. Ved den lokale generalforsamling i Socialdemokratiet, der fandt sted i februar, gav Jens Jonatan Steen udtryk for, at hans mål er at fordoble antallet af personlige stemmer ved næste valg.

Jens Jonatan Steen har haft sidste arbejdsdag som chefredaktør på Netavisen Pio, hvor han nåede at være i fem år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce