Annonce
Trekantområdet

Sad på mørk vejkant: To unge påkørt da de reparerede scooter

Politiet har haft en bilinspektør til at undersøge forholdene på ulykkesstedet efter påkørslen fredag aften. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Givskudlund: To 17-årige mænd kom til skade, da de var ved at reparere en scooter, der var gået i stå på landevejen. De sad på hver side af scooteren. Den ene sad ved kanten af vejbanen og blev ramt af en bil med trailer, ført af en 53-årig mand fra Jellingområdet.

Den påkørte fik kritiske skader og blev fløjet til Odense Universitetshospital. Her lykkedes det lægerne at stabilisere ham, og han er ifølge politiet uden for livsfare. Den anden fik mindre skader, da traileren slog til scooteren, som derved ramte ham. Ulykken er registreret klokken 21.46 fredag aften.

Familien er underrettet.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup, oplyser lørdag formiddag, at en bilinspektør har undersøgt vejforholdene på stedet forud for eventuel sigtelse mod bilisten.

- Man skal altid kunne standse for enhver forhindring. Hvis der sker et uheld, er færdselsloven overtrådt. Men der kan være omstændigheder, der påvirker graden af sigtelse, der rejses. For eksempel hvis der som her er tale om en mørk vej, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Brudekjole-kreatør har vokset sig for stor til nuværende lokaler og flytter ind på Axeltorv

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Fredericia For abonnenter

Klar tale til minister og ordførere: Private aktører skal bidrage til Fredericia Teater version 2.0

Annonce