Annonce
Erhverv

Sanne etablerer eventbureau - står klar med en hytteby og en hyggehær

Sanne Døssing, der i forvejen står bag butikken Krølhjernerne i C-byen, har startet sig eget eventbureau, DEvent, hvor hun blandt andet trækker på sine erfaringer med at etablere hyggelige hyttebyer i Fredericia. Foto: Peter Friis Autzen
Fremover kan næsten alle være med til at sprede hygge og handel. Både i Fredericia og andre steder.

Fredericia: Det kræver overblik og engagement og gåpåmod. Men først og fremmest kræver det smittende begejstring.

At starte et eventbureau lige nu og under corona er måske ikke lige det, alle ville betragte som en god idé. Men når man som Sanne Døssing fra Fredericia er fuld af energi og lysten til at sprede glæde, kan pandemien bare komme an. Så hun har etableret firmaet DEvent.

- Og jeg har allerede en lang række arrangementer i kalenderen, siger Sanne og peger på sin vægkalender, hvor de skrigpink mærkater viser, at der er rift om hende og hendes særlige koncept.

Annonce

Sanne har sin egen hytteby og sin egen hyggehær. Den kan byer eller andre leje, og så kommer hun med hygge, kunsthåndværk og andet. Og har også altid plads til de lokale foreninger og ildsjæle, hvis de vil være med. Men ellers har hun sin egen "hær".

- Jeg har cirka 120 bod-holdere i mit kartotek. Så hvis en by hyrer mig til at komme med et hyttemarked i stil med julehytterne i Fredericia, kommer jeg med det antal hytter, og den sammensætning, der fungerer bedst. Og hvis byens lokale foreningen vil være med, kan de være det. Hvis de ikke vil, kommer jeg alligevel med en hytteby fuld af liv og hygge, siger Sanne med et smil fra øre til øre.

Har gjort det før

Sanne er ikke helt grøn i den slags. Hun har været tovholder på den populære juleby i Fredericia, som især sidste jul fik mange positive reaktioner for sit vedholdende og høje hygge-niveau og lokale engagement.

- Jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger, at jeg bliver helt rørt af at tænke på det. Jeg kan slet ikke forklare, hvor meget det betyder for mig at være med til at skabe den slags. Det er dén glæde, der får mig til at starte DEvent. Jeg regner ikke med at blive millionær af det, men det gør mig glad i låget, siger hun.

Succesen og efterspørgslen gjorde, at hun nu gør alvor af arbejdsglæden og etablerer det som firma i stedet for på frivillig og freelancebasis.


Jeg regner ikke med at blive millionær af det her, men det gør mig glad i låget.

Sanne Døssing


- Og konceptet kan bruges alle steder. Men selvfølgelig er Fredericia noget særligt for mig, siger hun.

DEvent har også andre tilbud end hyttebyen og hyggehæren. I Fredericia står DEvent eksempelvis bag et større strikke-arrangement på Rådhuspladsen 29. maj.

- Det er en opfølger på tidligere strikke-arrangementer, som har været mere populære, end man måske lige tror. Så på utallige opfordringer gør vi det igen. Og denne gang lidt ekstra, siger Sanne.

Dagen kommer til at byde på foredrag, problem-assistance, specialmaterialer og sponsorgaver, fortælle Sanne, der i den kommende tid vil melde ud med mere info.

Sanne Døssing står også bag butikken Krølhjernerne i C-byen.

Sanne Døssing har før stået bag hyggehytter og god stemning. For eksempel i forbindelse med julebyen i Fredericia 2020, hvor hun var tovholder på hyttebyen og dens mange bod-holdere. Her skimtes hun yderst til højre i sin egen julehytte på Ryes Plads. Arkivfoto: Søren Gylling
På sit skrivebord har Sanne Døssing gang i to computerskærme og et hav af kontakter. På væggen hænger en kalender med mange skrigpink lapper, der afslører hvilke datoer, hun har events på vej. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce