Annonce
Trekantområdet

Saxobankstifter kommer til Vejle: Lars Seier fortæller om verden

Lars Seier, mest kendt som stifter af Saxo Bank og pengebagmand bag Liberal Alliance, deltager i en samtale i Vejle Musikteater 2. marts med journalist Hanne Sindbæk. Pr-foto fra Vejle Musikteater
Annonce

Vejle: Den 2. marts næste år kan man i Vejle Musikteater høre stifteren af Saxobank, Lars Seier Christensen, fortælle om sin verden og sit syn på den i en samtale med journalist Hanne Sindbæk. De to har netop udgivet bogen "Seier - et roadtrip". Den bygger på mere end 100 timers samtaler mellem de to om emner som præsident Trump, Englands leder Boris Johnson og Brexit; om fodbold, fankultur, kunst og kryptovaluta; om partiet Liberal Alliances historie.

Siden Lars Seier i 2015 forlod sit livsværk, Saxo Bank, har han ledt efter et nyt ståsted i tilværelsen. Han har ikke kunne finde ét, og har indtil videre taget til takke med at finde mange. Han har kastet penge og energi ind i et nyt højteknologisk blockchainprojekt, Concordium. Det skal være en mere energivenlig og bredtfavnende betalingsmetode end bitcoin og gøre betalinger mulige uden fordyrende mellemled som pengeinstitutter og lignende.

Billetsalget til samtaleaftenen er begyndt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce