Annonce
Navne

Leder på 115 år gammel privatskole stopper til efteråret: - Jeg kommer til at savne børnene

Henrik Witzel Bech blev ansat på Sct. Norberts Skole i 1981 og har fra 1995 været skoleleder på den katolske privatskole på Blegbanken. 1. november går han på efterløn. Arkivfoto
Henrik Witzel Bech trækker sig tilbage efter 25 år som skoleleder på Sct. Norberts Skole. Efterlønnen skal bruges på Folkeuniversitetets foredrag og børnebørnene.
Annonce

Vejle: Efter 25 år som skoleleder på Sct. Norberts Skole i Vejle går Henrik Witzel Bech på efterløn 1. november.

- Det har været en fantastisk tid, og i mine år som skoleleder er skolen vokset fra 200 til 500 elever, mens en daginstitution i 2009 så dagens lys. Jeg kommer særligt til at savne børnene, som jeg møder på gangene og i klasseværelserne. De har altid hilst på mig ved fornavn, selvom vi som sådan ikke har haft meget med hinanden at gøre i det daglige, siger Henrik Witzel Bech.

Han blev ansat på den 115 år gamle katolske skole i 1981, og siden da har skolen gennemgået en større modernisering og udvidelse.

I 2000 og 2004 blev henholdsvis Sct. Marias tidligere vaskehus og den tidligere politigård på Blegparken 2 overtaget og købt af privatskolen.

- Skolen har bygget til og udvidet, og jeg har i det hele taget oplevet en kæmpe udvikling de seneste årtier, fortæller Henrik Witzel Bech.


Det har været en fantastisk tid, og i mine år som skoleleder er skolen vokset fra 200 til 500 elever.

Henrik Witzel Bech


Skolelederen har allerede længe ventede planer om, hvad han skal bruge efterlønnen på. Blandt andet er læsestof og foredrag blevet en anelse forsømt i hans arbejdsliv i ledelsen.

- Jeg vil begynde at gå på Folkeuniversitetet, hvor jeg kan nyde en masse foredrag om kunst- og kirkehistorie ved bare at lytte fremfor at skulle lære fra mig. Tiden skal selvfølgelig også bruges på at læse og samvær med børnebørnene. Det glæder jeg mig til, fortæller Henrik Witzel Bech.

Ansøgningsfristen for at søge en plads som skoleleder, der kan videreføre Sct. Norberts Skoles traditioner, er 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce