Annonce
Indland

Se Danmark: På spring til sjove dage

Billund: 100 børn er til gymnastikskole i Billund Idrætscenter. Syvårige Christian Bertelsen fra Billund synes, at spring er meget sjovere end rytmisk gymnastik. Foto: Martin Ravn
Hver dag er avisens fotografer på farten for at fortælle læserne om livet som det leves i Jylland og på Fyn. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Billund: Omkring 100 børn i alderen seks til ti år er i disse dage i fuld sving med DGI's gymnastikskole i Billund. Pressefotograf Martin Ravn var forbi Billund Idrætscenter for at kigge nærmere på løjerne og kom hjem med en posefuld glade unger, som vender op og ned på sig selv.

Annonce
Smukfest: Selvom regnen til tider sillede ned over Bøgeskoven og Smukfest i Skanderborg, er der altid plads til en chinabox og en stille stund. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Folk på sociale medier ængstelige over barbering af volden: Men eksperter er helt rolige på dyrenes vegne

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce