Annonce
Indland

Se Danmark: Prins Nikolai i trøjen

Varde: Prins Nikolai stod i den første del af geleddet, da far, prins Joachim, skridtede fronten af. Foto: Martin Ravn

Avisens fotografer kommer hver dag rundt i læsernes virkelighed, når de rapporterer hjem fra begivenheder i Jylland og på Fyn. Se deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Varde: Det var kongeligt på begge sider af talerstolen, da prins Joachim og prinsesse Marie onsdag var på besøg på Hærens Sergentskole i Varde.

Blandt sergenteleverne var nemlig prinsens ældste søn, prins Nikolai, som stod i forreste række, da far skridtede fronten af.

Det hele blev foreviget af pressefotograf Martin Ravn, som landede en hel billedserie fra arrangementet.

Annonce
Fredericia: Den Historiske Miniby i Fredericia mangler frivilige. Foto: Peter Leth-Larsen
Aarhus: Christian Lollike, instruktør og dramatiker. Foto: Axel Schütt
Randers: Randers City Stafet. Foto: Annelene Petersen
Rinkenæs: Udelivs- og fællesskabsdag på Dalsmark Plejehjem. Foto: Timo Battefeld
Det er grinet, der driver Ruben Søltoft, når han arbejder som komiker og skuespiller. - Det er meget priviligeret at leve af at få folk til at grine og af noget, man elsker at lave, fortæller Ruben Søltoft. Foto: Yilmaz Polat
Hedensted: Sort røg over Rårup tredobler indbyggertallet. Rårup Traktortræk har i løbet af de seneste fem år udviklet sig fra at være et mindre indslag i en uddøende sommerfest til at være det helt store årlige samlingspunkt i byen. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce