Annonce
Indland

Se Danmark: Spejlblank sensommerstemning

Ringkøbing Fjord: Alt godt kommer jo til den, der venter, plejer man at sige. Tirsdagens fantastiske vejr havde bragt Deres udsendte ud på en lille aftentur blandt andet for at lufte dronen. Men da den var parkeret, lød der pludselig stemmer i rørskæret ved Bagges Dæmning. To kajakroere havde også fundet den fantastiske stemning, der denne aften var ude på en spejlblank Ringkøbing Fjord. Og som de padlede ud mod solnedgangen, forstår man jo godt hvorfor vi, der bor her i Naturens Rige, nyder naturen her omkring så meget. Foto: Jørgen Kirk

Hver dag rapporterer avisens fotografer fra begivenheder i læsernes lokalområde. Og hver dag samler vi de bedste billeder fra det halve af Jylland og Fyn i billedgalleriet Se Danmark.

Ringkøbing Fjord: Dronen var egentlig pakket væk, da pressefotograf Jørgen Kirk forleden var på billedjagt i det Vestjylland, han ynder at kalde Naturens Rige. Men pludselig stævnede to kajakroere ud fra rørskoven og satte kursen mod solnedgangen på den blanke fjord. Og så fik den erfarne fotograf et af sommerens smukkeste stemningsbilleder i kassen.

Annonce
Odense: Racedays afholder streetrace i Tietgenbyen ved Odense. Foto Birgitte Carol Heiberg
Esbjerg: Colorrun. Foto: Martin Ravn
Randers: MLTR spiller ved Open Air på Justesens Plæne. Foto: Annelene Petersen
Rårup: I Rårup holder man ikke byfest, men traktortræk. Foto: Søren Gylling
Bork Vikingemarked: Thor ville lege med. I weekenden var der vikingemarked i Bork Vikingehavn med over 3000 besøgende. Thor ville være med til festen, så han lavede et vældig rabalder, nogle lyn og lod det hele ledsage af regn og blæst. Så gælder det om at komme i læ, hvis man ikke er regnsikkert klædt på. Foto Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce