Annonce
Indland

Se Danmark: Tak for kampen

Odense: DF'eren Pernille Bendixen får et trøstende kram af partifællen Alex Ahrendtsen efter at det stod klart, at hun ikke ikke blev genvalgt til Folketinget. Det gjorde han derimod. Foto: Michael Bager
Som læsernes øjenvidner fortæller avisens fotografer hver dag livet som det udspiller sig i Jylland og på Fyn. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Odense: Torsdag blev der sat navn på folketingets vindere og tabere. I Odense mødte flere af de fynske kandidater til valgcafé på TV 2/Fyn. Her blev der udvekslet både smil, kram og tårer mellem politikere, der har haft sidste arbejdsdag, og dem, vælgerne gav en periode mere.

Annonce
Skjern: Skjern Håndbold efter bronzekampen hvor træner Henrik Kronborg med tåre takkede af for tre gode år i Skjern Håndbold: Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kunstskabet samler ind til børn på flugt

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce