Annonce
Fredericia

Se de bedste læserbilleder af Den Ny Lillebæltsbro: Her er vinderne af 30 jubilæumskrus

Dette foto er indsendt af Lars Christian Stæhr Wolf, der er på cykeltur med sin søn.

Fredericia: Den Ny Lillebæltsbro fyldte 50 år onsdag 21. oktober. I den anledning fik Fredericia Dagblad mulighed for i samarbejde med Fredericia Kommune at udlodde 30 krus i en konkurrence. Ole Steen Hansen, events- og arrangementskoordinator i kommunen, sørgede for krusene.

De er fremstillet i anledning af brojubilæet af pottemager Lisbeth Kring Jensen fra Den Dybe Tallerken i Tommerup. Hun har fremstillet 100 krus, hvoraf halvdelen er med Landsoldaten og den anden halvdel med marsvinet.

De heldige vindere af krusene blev fundet ved lodtrækning blandt de mange, der havde løst opgaven ved at sende deres bedste foto af Den Ny Lillebæltsbro til redaktionen. Vi har valgt at belønne fem af de indsendte fotos med to krus, 20 med et.

Birgit Fihl Jensen har boet i Fredericia siden 1973 og skriver, at det ikke lige har været broen, der har været i fokus på mange familiefotos. Dog fandt hun dette fra juni 1982 i albummet.
Broen er fotograferet på tæt hold i 2011 af Hans Clausen.
Naturen i fokus i fotoet indsendt af George Eriksen.
Tillykke med de 50 år! skriver Carsten Medom Madsen i sin mail med dette vinderbidrag til fotokonkurrencen.
Foto fra arbejdet på broen indsendt af Lars Nikolajsen.
Benny K. Refsgaard har her sendt sit bedste foto af broen.
Broen fotograferet efter dagslys af Morten Hellesøe.
Mit bedste foto af Den Ny Lillebæltsbro, skriver Henning Sørensen om sit foto, der er taget "en smuk morgenstund klokken meget tidlig fra Fredericia-siden.
Her ses Ken Pedersen, der har indsendt billedet, til åbningen af Den Ny Lillebæltsbro i 1970.
Den Ny Lillebæltsbro i læ af den gamle, indsendt af Steen Andersen.
Inger Sørensen skriver om billedet her: Det var en heldig dag med Y- Mens klubben på toppen af Den ny lillebæltsbro. Billedet er taget i maj 1997.
Henning Møller skriver om sit foto: Udsigten er også smuk set nedenfra! Den nye Lillebæltsbro er en bro, der forbinder landsdele, men bygger også i sig selv bro mellem generationer: Børnebørnene Sigrid Sofie og Alma Björk fra Odense besøger bedsteforældrene v. Lyngsodde/Fredericia.
Stemningsfuldt billede, Kenneth Bendixen har sendt til fotokonkurrencen.
En rød udgave af Den Ny Lillebæltsbro indsendt af Lars Barløse.
"Den Ny Lillebæltsbro" set fra havnen i Fredericia. Optagelsesdato 08.08.2019, på en dejlig sommeraften, i forbindelse med 2 krydstogtsanløb samme dag, lyder det fra Anita Rasmussen om det foto, hun har sendt ind.
Billedet er taget i 1969. - Personerne er min kone, vores to sønner og min mor, der står og kigger efter min far, samt et par ukendte personer, skriver Erik F. Rønnebech, som har indsendt dette foto.
Masser af stemning i billedet indsendt af Marianne Pedersen.
Rikke Herrche Friis skriver, at hun selv er en god årgang 1970 og indfødt fredericianer, der har ‘brosyge’, hvilket kommer til udtryk i hendes bijob som guide på Den Ny Lillebæltsbros storebror - den smukke gamle Lillebæltsbro. Fotoet blev taget for nyligt fra den jyske tværgangbro på den gamle bro.
Broen der forsvandt, skriver Lene Bang Holgersen om sit foto af bro-fødselaren.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce