Annonce
Fredericia

Se kortet: Her søger danskerne bolig

En analyse viser, hvilke kommuner der er mest og mindst populære at bo i. Arkivfoto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

Fredercia: Af et regnestykke udarbejdet af boligsiden Boligdeal.dk fremgår det, hvilke kommuner danskerne søger bolig i. Og Fredericia scorer højt - faktisk som en af de mest populære uden for hovedstadsområdet.

Nederst på listen ses Thisted, Morsø, Sønderborg, Hjørring, Frederikshavn, Lemvig og Jammerbugt, der alle har en indeks-score på under 2.

I modsatte ende af skalaen er Samsø Kommune særdeles populær med den klart højeste score på 51.34.

Ved at flytte musen hen over de forskellige kommuner på kortet herunder, kan du se, hvordan din kommune placerer sig på bolig-hjemmesidens liste over populære søgninger.

Annonce

Om analysen

Analysen undersøger de geografiske ønsker i mere end 350.000 søgeannoncer og søgeagenter oprettet af boligsøgende danskere over en periode på et år. Danskernes interesse for at bo i forskellige kommuner gøres indbyrdes sammenlignelige ved at relatere antallet af søgninger i en kommune med den pågældende kommunes indbyggertal. Indekstallet fremkommer ved at gange dette tal med 100. Formlen bag en given kommunes indekstal er således: (Antal søgninger i kommunen/indbyggertallet i kommunen) x 100.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Projektfolk fra Aarhus vil omdanne Skovhavegrunden til 141 boliger: Her er deres planer

Annonce