Annonce
Fredericia

Se listen over mulige trafikprojekter i DanmarkC: Her skal der også sættes ind

Rundkørslen ved Hejse Kro skal ændres til et lyskryds for at sikre bedre afvikling af trafikken. Det vil koste 20-25 mio. kroner at gennemføre, men projektet afventer om der på finansloven kan findes penge til at ombygge rundkørslerne ved motorvejen. Hvis det ikke kan realiseres indenfor de kommende år, så er det nødvendigt at gå i gang med Hejse-krydset, fremgår det af analyse for infrastrukturen i DanmarkC. Arkivfoto: Morten Kiilerich
Annonce

DanmarkC: Infrastruktur-analysen peger ud over de store anlægsprojekter på Skærbækvej på flere vejstykker i DanmarkC, hvor der er behov for en opgradering.

1. Børupvej

Her skal etableres både cykelsti og sættes kantsten. Desuden skal rabetterne tilpasses ifølge forslaget fra teknik og miljø.

2. Nordensvej

Dele af strækningen skal gøres bredere, og kryds ombygges, så der kan køre modulvogntog. I den overordnede plan indgår, at der etableres en rundkørsel, som kan fordele trafikken på Nordensvej.

3. Europavej

Europavej skal indgå i det nye trafikregulerede kryds med Nordensvej. Vejen skal opgraderes med kantsten, og der skal asfalteres et parkeringsspor.

4. I øvrigt

Rundt om i DanmarkC er der behov for mange andre mindre opgraderinger til 2020-niveau. Det omfatter en tilpasning af infrastruktur til nuværende forhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce