Annonce
Middelfart

Se lynguiden i tre trin: Sådan fortæller du fremover avisen om et kommende arrangement

Panorama fyldte 25 år i juni 2020. Det blev markeret med en begivenhed på Nytorv. Foto: Panorama
Vi tager allerede nu imod pressemeddelelser på siden, der har adressen fyens.dk/eventinfo.
Annonce

Nordvestfyn: Eventinfo er Fyens Stiftstidende og Melfar Postens nye side, som I let og hurtigt kan bruge til at fortælle os om begivenheder og arrangementer fra jeres lokalområder.

Vi præsenterede værktøjet, da vi tirsdag holdt kursus i pressemeddelelser i byrådssalen. For de, der ikke havde mulighed for at deltage, følger her en kort guide til at bruge det. Man er også velkommen til at kontakte redaktionen for hjælp, hvis man kommer i knibe.

Annonce

1 Opret en bruger

Eventinfo findes på internetadressen www.fyens.dk/eventinfo. Her bliver man med det samme bedt om at logge ind eller oprette en bruger, hvis man ikke har logget ind før. Når man opretter en bruger, bliver man bedt om at indtaste en række oplysninger i felterne. Hernæst bliver man ledt videre ind på siden.

Annonce

2 Indtast arrangement

I Eventinfo skal man først indtaste nogle grundlæggende oplysninger om sit arrangement. Vi skal bruge en overskrift, dato og tidspunkt, adresse, arrangør, type og målgruppe. Til sidst skal man vælge, om man ønsker, at avisens robot skal skrive en foromtale på baggrund af oplysningerne. Vælger man det fra, får man efterfølgende mulighed for at skrive en pressemeddelelse selv.

Når man er færdig med at udfylde felterne her, er arrangementet sendt til avisens det-sker-lister.

Annonce

3 Skriv en pressemeddelelse

Hvis du ønsker, at avisen skal bringe en note eller foromtale udover at sætte dit arrangement på det-sker-listen, må du gerne skrive noget mere tekst til os. Det gør du under menupunktet "Skriv pressemeddelelse".

Her kan du vælge det arrangement, du selv lige har indtastet. Herefter kan du lave en spændende overskrift og en lille underoverskrift med det vigtigste, læseren skal vide om begivenheden. Nederst har man et skrivefelt til selve artiklen, hvor der er plads til højst 1500 anslag. Det er en god idé at uploade et foto med en lille tekst. Hertil har vi brug for at vide, hvem der har taget billedet. Billedet skal være til fri afbenyttelse for os. Til sidst vælger man "Send artikel til redaktionen"Så havner den i hænderne på en journalist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ivan og den etbenede hane

Fredericia

Partier tager penge af kassen for at få råd til store anlægsopgaver - ny skole og teaterplaner afventer

Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Annonce