Annonce
Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Fredericia Kommunes såkaldte karmakorps rykker i weekenden til Østerstrand. Her vil de komme med gode råd til at forebygge smittespredning, lave ekstra rengøring og udlevere vand. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Omkring klokken 11.30 sender Fredericia Dagblad direkte fra Østerstrand. Her vil borgmester Jacob Bjerregaard fortælle om kommunens arbejde med at forebygge coronasmitte.
Annonce

Fredericia: Ved at pressemøde, der begynder klokken 11.30, fortalte borgmester Jacob Bjerregaard (S) om, hvordan kommunen arbejder med at forebygge coronasmitte.

Fredericia Dagblad sendte direkte fra Østerstrand, og du kan se videoen nedenfor.

Borgmesteren orienterede om det såkaldte karmakorps, som gæster på Østerstrand vil kunne møde i weekenden. Udsigten til sol og høje temperaturer får nemlig kommunen til at samle ekstra medarbejdere og frivillige på Østerstrand. Det drejer sig om det såkaldte karmakorps, som de kommende dage vil gå rundt med håndsprit, vand, affaldsposer og dele ud af gode råd for at forhindre smittespredning.


Udsigten til sol og høje temperaturer får i weekenden Fredericia Kommune til at samle ekstra medarbejdere og frivillige på Østerstrand.

Uddrag fra artiklen


Udover godt vejr forudser Fredericia Kommune, at lørdagens koncert med Thomas Buttenschøn vil lokke folk til stranden.

Korpset består blandt andet af medarbejdere fra Vej og Park og personale fra Ungdommens Hus. De får hjælp af de frivillige hos Natteravnene og Teater Malstrøm. De vil være til stede både fredag, lørdag og søndag. Desuden vil politiet patruljere.

Annonce
Annonce
Fredericia

Spørgelystne fredericianere havde masser af input til byudvikling: Forslag om legeplads, byhaver, showrooms til webbutikker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Annonce