Annonce
Børkop

Se video fra luften: Brandtomt ligner noget fra en krigsfilm

Brand hos virksomheden Schou. En del af dens lager er brændt helt ned. Foto: Mette Mørk
Der er stadig gang i efterslukningen af storbranden hos virksomheden Schou i Børkop. Se video fra luften.

Brand: Brandfolk er stadig her onsdag eftermiddag i gang med at efterslukke branden, der i går nedbrændte nogle store lagerbygninger hos Schou i Børkop.

Vores fotograf Mette Mørk var onsdag formiddag forbi, og hun sendte et kamera i højden, og herfra kan man se, at branden i den grad har taget fat.

- Det er egentligt mest damp, man kan se nu her, men der er dog også røg i det. På grund af vindretningen kan de især lugte det i Gårslev, forklarer Kristian Müller, der er indsatsleder hos TrekantBrand.

Han forventer ikke, at branden bliver slukket helt før i morgen torsdag.

- Det er svært at komme ind til gløderne, så det ulmer nedenunder de brændte lagervarer. Vi kan ikke fysisk gå ind til det, så vi spuler vand på fra oven, og så tager det ekstra tid, forklarer han.

Kristian Müller forventer, at der derfor skal arbejdes hele dagen, men forhåbningen er, at når natten falder på, kan det klares med et par mand, der holder øje.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Lokalredaktørens kommentar: Der er egentlig kun et rigtigt valg om Gauerslund Idrætsanlægs fremtid

Gauerslund: Jeg misunder ikke politikerne i Vejle Byråd, for det er nu, de for alvor skal vise, hvad de lavet af. Det er nu, der skal fordeles penge, for budgetforhandlingerne er i fuld gang, og hvor der deles penge ud, er der vindere og tabere. Nogen får, andre får ikke som håbet. Nogen får slet ingenting. Men hvad angår Gauerslund Idrætsanlæg, er det ikke spørgsmål, om der findes penge eller ej. Penge skal findes, alt andet vil være verdens dårligste joke. Børkop og Brejning er i så hastig vækst, at det er svært at følge med i området, og det eneste, kommunen lige nu kan tilbyde de mange tilflyttere, er et par haller, hvoraf den ene er meget træt og slidt. Noget skal ske, og det skal helst ske straks, men så simpelt er det heller ikke. For skal man vælge den løsning, som er nemmeste at gå til, ja, så er der en chance for, at man ikke fremtidsikrer nok. Kort sagt: Hvis man vælger at lave tilbygninger til det nuværende, er det et hurtigt fix. Omvendt kan man vælge at bygge helt nyt og dermed tænke 40 år ud i fremtiden, men det koster, og det udskyder byggeriet, og tid er penge i et område, hvor halkapaciteten er grotesk lav. Nyt eller tilbygninger? Det valg sidder politikerne med nu. Og det er så deres rolle lige nu. Jeg misunder dem ikke, for egentlig er der kun et rigtig valgt, nemlig at bygge nyt og dermed kigge ind i fremtiden, men det er trods alt også nemmere sagt end gjort. I sidste ende skal et stort økonomisk puslespil gå op. Sådan er det, når budgetter lægges. Spændende bliver det. Terningerne er kastet.

Annonce