Annonce
Middelfart

Se videoen: Så meget har trafikken i Klimabyen fået husene til at ryste

Beboerne i de ofte 2-300 år gamle huse i Middelfarts historiske bydel har under anlæggelsen af Klimabyen oplevet så voldsomme rystelser, at der er opstået revner i murværket indvendig og udvendig.

Avisen har fået tilsendt en video, der dokumenterer, hvordan rystelserne, der er opstået som følge af tung trafik i gaderne, har kunnet få selv kaffekopper på bordene til at rokke.

- Jeg har aldrig før prøvet, at mit hus har rystet om ørerne på os på den måde. Det har været helt sindssygt. Der var på et tidspunkt en af vores tekopper, der faldt ud af skabet, siger Brian Axel Mortensen, der bor i Knorregade 6.

Han er både vred og overrasket over, at Klimabyen ikke har tænkt sig at erstatte de skader, som er opstået.

- Da folk begyndte at snakke om, at nu håbede de ikke, husene faldt sammen, der tænkte jeg "pjat", og at der selvfølgelig vil komme nogle og reparere det. Det er underligt, at man kan slippe af sted med at ødelægge folks ejendom og så sende os rundt mellem hinanden, siger Brian Axel Mortersen.

Brian Axel Mortensen er en af de beboere, der har klaget over skader i forbindelse med trafikken til og fra Klimaby-anlæggelsen. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce