Annonce
Middelfart

Se videoer: Genoplev højdepunkterne fra det store awardshow Byens Bedste Middelfart

En kort og en lang. Det er mulighederne for i video-form at genopleve stemningen og nogle af højdepunkterne fra Byens Bedste Middelfart 2019 - awardshow.

Nordvestfyn: Det nærmest regnede med statuetter, god stemning og glæde, da den første udgave af Byens Bedste Middelfart havde finale med awardshow 5. oktober på Park Hotel.

Og mens vi på Melfar Posten allerede har taget fat på de første forberedelser til Byens Bedste 2020, som igen bliver en hyldest til det lokale handels- og kulturliv, så skader det jo ikke at opleve - eller genopleve - noget af den stemning, der gjorde awardshowet på Park Hotel til en glad aften i byen for de 300 publikummer, der var mødt frem for at få udløst spændingen om, hvem der løb med de i alt 12 priser, der blev uddelt på aftenen.

I to videoer - en kort og en lang - har du mulighed for at tage et kig på aftenen, som den forløb.

Du er meget velkommen til at dele de to links, for vi er selvfølgelig interesserede i, at så mange som muligt får glæde af dem.

Annonce

Endnu ingen dato på plads

Som nævnt arbejder vi allerede nu på næste års kampagne. Vores partnere tager heldigvis godt imod muligheden for at være en del af fortællingen igen næste år, og alt tyder på, at det igen bliver Park Hotel, der danner ramme om prisfesten.

Datoen kan vi til gengæld endnu ikke melde ud - men det vil ske hurtigst muligt, så du kan sætte kryds i kalenderen.

Skal vi have ændret på nogle af de ni kategorier? Giv os gerne et bud på jab@fyens.dk.

Keramiker Anitta Dues Byens Bedste-statuette tog sig flot ud på bordene ved prisuddelingen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolding Kommune vil dumpe 360.000 kubikmeter fjordbund ved Trelde Næs: Nej tak siger biolog, fiskere og nabokommune

Annonce