Annonce
Fredericia

Sejlede i nyindkøbt båd: Eksplosion sendte mænd over bord og på hospitalet

Eksplosionen skilte båden ad. Foto: Henrik Larsen

To mænd på 48 og 50 år blev kastet over bord, da der pludseligt opstod en eksplosion på en nyindkøbt rib-båd med en påhængsmotor på 175 hestekræfter.

En sejltur i en nyindkøbt rib-båd med en påhængsmotor på hele 175 hestekræfter endte med et ordentligt brag omkring klokken 17.30 lørdag eftermiddag.

Båden befandt sig på dette tidspunkt i Lillebælt mellem Ny og Gamle Lillebæltsbro, da en eksplosion sendte de to mænd i båden over bord.

Ifølge Fyns Politi var eksplosionen så kraftig, at den skilte bådens bund fra overdelen.

Politiet har endnu ikke haft mulighed for at tale med de to mænd, som blev bjærget i land af en anden sejler i området.

Ifølge politiet har de to mænd formentligt begge pådraget sig skader på benene og muligvis også på ryggen. De blev efterfølgende kørt til hospitalet.

Båden er blevet bjærget i land, hvor den vil blive undersøgt nærmere. Umiddelbart har politiet en mistanke om, at det kan være en utæthed omkring brændstoftanken, der kan have udløst den voldsomme eksplosion.

Foto: Henrik Larsen
Foto: Henrik Larsen
Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

112

Endnu en nattetur for brandvæsenet: Bil udbrændte i skov

112

Flammer åd villa ved Pjedsted – nu er resultat af brandundersøgelse kommet

Annonce