Annonce
Fredericia

Seks priser ud af seks mulige: Flot hæder til Fredericia Teater fra Broadway

Det syner beskedent, men publikum elsker Fredericia Teater, som i netmediet BroadwayWorld er udpeget til årets bedste teater i den danske del af mediets prisuddeling. Arkivfoto

Seks priser ud af seks mulige går til skuespillere, scenografer og Fredericia Teater samlet. Teaterchef er stolt, for det er publikum, som har afgjort hæderen, der præsenteres af det amerikanske netmedie Broadway World.

Annonce

Fredericia: Det amerikanske teatermedie Broadway World har netop præsenteret dette års danske vindere i seks kategorier.

Og der står Fredericia Teater på alle priser i musicalgenren.

Det er publikum, som i første omgang har nomineret kandidaterne og siden afgjort, hvem der skulle have hæderen i den regionale danske del.

Fredericia Teater som helhed udpeges af publikum til at være årets teater målt på forestillinger fra oktober 2017 til oktober 2018. Og teatrets forestilling Klokkeren fra Notre Dame kårer publikum til årets bedste musical, Seebach til årets bedste turnémusical, og Tarzan belønnes for den bedste scenografi.

Diluckshan Jeyratnam får prisen for den bedste musicalpræstation som Moses i Prinsen af Egypten, mens Bjørg Gamst har vundet publikums hjerter i sin præstation som Jane i Tarzan.

Broadway World-hjemmesiden blev etableret i 2003 og følges i dag af 5,5 mio. teaterinteresserede over hele verden.

- Jeg er pænt stolt. Der står Fredericia Teater ud over det hele, og det er de vigtigste mennesker i verden, der har afgjort det. Publikum, skriver en glad teaterchef Søren Møller på sin Facebook-side.

Broadway World offentliggør regional awards for Danmark. JEG ER PÆNT STOLT! Der står Fredericia Teater ud over det hele.

Teaterchef Søren Møller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Fredericia

Døgnrapporten: En fik forbud mod at komme på restauration - en anden fik fire sigtelser

Annonce