Annonce
Erhverv

Selskab køber grund: Om nogle uger bliver det til en parkeringsplads

Denne grund på Vesterballevej forvandles snart til en parkeringsplads. Bag købet står virksomheden DM Finans. Foto: Klaus Madsen

Der er brug for flere parkeringspladser på Vesterballevej. Selskabet DM Finans har købt en grund til formålet. I første omgang skal pladserne bruges af DLG, og siden tager Byens Bilpleje dem i brug.

Annonce

Fredericia: Selskabet DM Finans har købt en mindre grund på 5400 kvadratmeter på Vesterballevej i Snoghøj af Fredericia Kommune.

Købet er netop godkendt af byrådet.

På arealet skal anlægges parkeringspladser til opmagasinering af biler, oplyser selskabets direktør Morten Nielsen, som også er direktør og medejer i Byens Bilpleje.

Byens Bilpleje flytter snart ind i nye lokaler på Vesterballevej, hvor der i øjeblikket er ved at blive opført et kontorhus over for Videnparken. Grunden på 5400 kvadratmeter, hvor der opføres en parkeringsplads, ligger lidt længere nede ad Vesterballevej.

I første omgang bliver det dog ikke Byens Bilpleje, der skal bruge parkeringspladserne.

- I det første halvandet år er det aftalt, at DLG lejer grunden, som bliver parkeringsplads for deres ansatte. Når DLG rykker videre, benytter vi pladsen i stedet, siger Morten Nielsen.

Grovvareselskabet har flyttet hovedkvarteret fra København til Fredericia og tog 26. oktober første spadestik til et nyt domicil på Ballesvej i Snoghøj. Men lige nu har DLG et midlertidigt domicil på Vesterballevej, hvor der altså er et ekstra behov for parkeringspladser til medarbejderne.

I det første halvandet år er det aftalt, at DLG lejer grunden, som bliver parkeringsplads for deres ansatte. Når DLG rykker videre, benytter vi pladsen i stedet.

Morten Nielsen
Annonce

Grus-underlag

Den nye parkeringsplads anlægges med et grusunderlag på grunden, som har NCC's asfaltlaboratorium som nærmeste nabo.

- Vi håber, at parkeringspladsen står færdig om fire-fem uger, siger Morten Nielsen.

DM Finans køber grunden af Fredericia Kommune for små 900.000 kroner, og byrådet har godkendt handlen ved seneste byrådsmøde.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia For abonnenter

Smitte er også sket ved samkørsel til håndbold: - Nu håber vi, folk virkelig tænker sig om

Annonce