Annonce
Børkop

Seniorerne ruster ikke i Gårslev

Tjuhej hvor det går. Trine Alvilda Jensen overtog for en stund instruktørrollen ved senioridræt i Gårslevhallen. Foto: Jørgen Flindt

Senioridrætten har kronede dage i Gårslev, og som tak for stor opbakning, fik holdet pludselig uventet besøg. En meget energisk kvinde mødte op, og så blev der ellers danset og svedt.

Gårslev: Pas på den knaldrøde gummibåd brager det ud gennem højtalerne, og de 26 fremmødte kaster sig ud i endnu en dans. En slags folkedans.

- Vi får da godt nok pulsen op, lyder det fra en mand i den store flok af seniorer, som havde regnet med, at de ville få en helt almindelig gymnastiktime med boldspil, tæppecurling og den slags.

Men helt almindelig bliver den time ikke, for pludselig mødte Trine Alvilda Jensen op. Hun er mange ting. Multikunstner, kropsterapeut, foredragsholder og hospitalsklovn. Og vild med at danse og røre sig, og den energi smittede hurtigt af på de fremmødte.

- Det er ret sjovt det her. Det er noget andet, og vi klør på med krum hals. Husk på, at vi seniorer her i Gårslev bakker op om hinanden og byen, og vi ruster ikke fast. Det har vi ikke tid til, siger Eigil Mikkelsen mellem dansetrinnene.

Annonce

Vild med dans. Vild med sang. Vild med livet. Vær dig selv.

Trine Alvilda Jensen, kropsterapeut, kunstner med mere
Smil var der mange af. Foto: Jørgen Flindt

Ny instruktør

Senioridræt hitter i Gårslev. Som så mange andre steder er det at blive senior lig med, at man gerne holder kadaveret godt i gang.

- Vi kæmper jo snart alle med forskellige former for skavanker, men her i hallen får vi os rørt. Og alle går herfra med et smil på læben, siger Laila Lyngsøe, der er gymnastikinstruktør.

Altså holdets normale instruktør, men denne dag er det Trine, som har overtaget, for Laila Lyngsøe har nemlig valgt at give holdet den overraskelse.

- Jeg har haft holdet i tre år, og jeg tænkte, at skulle vi ikke lige få et nyt og frisk pust udefra? Få lidt inspiration. Det er sådan et fantastisk hold, jeg kalder det for turboholdet, og så tænkte jeg på Trine, der har en stor forbindelse til Gårslev i forvejen. Hun sagde heldigvis ja, og som du kan se, så går det lystigt for sig, siger Laila Lyngsøe.

Eigil Mikkelsen her er ikke i tvivl om, at i Gårslev ruster de ældre ikke fast, for de er nemlig meget aktive. Foto: Jørgen Flindt

Gør sit bedste

Holdet kaster sig ud i endnu en dans. Det er vist lidt mere noget jazzballet, og undervejs skal de mange kvinder og mænd vrikke med hofterne. Lad det være sagt, nogen var mere stive i kadaveret end andre, men alle gør det så godt de kan.

Holdet i Gårslev har 35 medlemmer, som mødes en gang i ugen. Plus det løse. Seniorerne ruster ikke fast til stolen i Gårslev.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce