Annonce
Trekantområdet

Sensommerparty i Nicolais skolegård

Kolding: Nicolais gård har ideelle faciliteter til at være kulturelt mødested og for at vise mulighederne er en række af byens kulturinstitutioner gået sammen om den nye event "Sensommerparty i Skolegården".

Eventen er tænkt som et aldersfavnende tilbud af aktiviteter fra fredag 23. august og de efterfølgende to fredage, som blandt andet tæller: Musik, gøglere, kulinariske tilbud, servering ved fællesborde og ikke mindst udendørsbio.

Festaftnerne har hver sit tema. Den første er med filmen Grease i centrum, hvor musicalsangerinden Johanna Fridell synger sange fra klassikeren, så deltagerne kommer i stemning til selve filmen på udendørs storskærm umiddelbart bagefter.

Fredag 30. august byder på jazz og gøglerier med Jazzband Kolding og klovne fra "Akademiet for Uhæmmet Kreativitet". Sensommerfestlighederne rundes af 6. september i zombiernes tegn, da der er "Zombie Run" med dertilhørende udklædning - og forskrækkende løb rundt i midtbyen. Alle tre arrangementer starter fra kl. 18.30, og til selve udebio anbefales det at medbringe egen stol.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];