Annonce
Erhverv

Shell Raffinaderiet er næsten færdig med vedligehold: Flaren vil se almindelig ud igen

Shell Raffinaderiet har de seneste uger arbejdet med vedligehold. Det er nu ved at være slut. Foto: Shell
Annonce

Fredericia: Siden 19. marts har Shell Raffinaderiet været i gang med vedligeholdelsesarbejde. Det er nu snart slut, oplyser Shell.

Vedligeholdet har betydet, at raffinaderiet delvist har været lukket ned i perioden, så flammen ind imellem har set anderledes ud. Årsagen er, at anlægget skal startes op eller lukkes ned og dermed ikke kører helt som normalt. Derfor har flaren til tider også været ganske stor.

Vedligeholdelsesarbejdet er denne gang blevet gennemført under skærpede forhold, da corona-situationen kræver agtpågivenhed udover det sædvanlige. Og mod 150 eksterne underleverandører har været inde for at hjælpe med alt fra smedearbejde og isolering til løft med kran, rensning af rør og udstyr og inspektioner af rør, svejsninger, beholdere med mere, så der er blevet arbejdet for fuldt tryk.

Vedligeholdelsesarbejdet på Shell raffinaderiet er snart slut for denne gang. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Corona bliver hverdag

Koordinationsmøder er foregået delvist online, så folk i videst muligt omfang ikke fysisk har været i samme lokale, og der har i det hele taget været en række corona-forholdsregler, der skulle følges.

Corona-situationen er stadig hverdag for Shell Raffinaderiet og som på alle andre arbejdspladser arbejder rigtig mange medarbejdere hjemmefra.

Men efter vedligeholdsarbejdet er driften er på vej tilbage til normal, så flaren vil se almindelig ud igen, røg fra skorstenen vil være sjældent, og risikoen for lugt vil være minimeret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia For abonnenter

Live: Kan FC Fredericia slå overmagten fra Silkeborg?

Fredericia

Dagens coronatal for Fredericia er klar: Vigtigt parameter falder fortsat - men flere er konstateret smittet

FC Fredericia

En uhyggelig modstander: FC Fredericia vandt senest over Silkeborg i 2016

Fredericia For abonnenter

Poser kan blive erstattet af spande: Det vil sætte renovationsudgiften i vejret

Annonce