x
Annonce
Erhverv

Shell Raffinaderiet sender halvdelen af de ansatte hjem at arbejde

Shell Raffinaderiet har bedt alle ansatte, der kan, om at arbejde hjemmefra den kommende tid. Det drejer sig om cirka 125 medarbejdere. De resterende møder fortsat ind på job for at passe driften. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Omkring 125 ansatte arbejder hjemmefra.

Fredericia: Shell Raffinaderiet har præventivt besluttet at lade så mange af sine ansatte som muligt arbejde hjemmefra. Årsagen er risikoen for smittespredning af Corona-virus.

- Præventivt har vi bedt alle, der kan, arbejde hjemmefra. Det er ikke alle vores ansatte, som kan, da vi har en drift, der skal køres. Dem, der arbejder hjemmefra, klarer arbejdet via telefon, Skype og andre elektroniske hjælpemidler, fortæller pressechef på Shell Raffinaderiet Torben Ø. Sørensen.

Det er cirka 125 personer, det drejer sig om. Altså omkring halvdelen af de ansatte på raffinaderiet. Anmodningen fra virksomheden trådte i kraft onsdag morgen. De ansatte i drift og vedligehold møder fortsat ind på arbejde.

Annonce

Fortsat folk udefra

Som på mange andre arbejdspladser gør medarbejderne på Shell flittig brug af håndsprit.

- Folk er gode til det. De ved godt, de skal være agtpågivende, fortæller pressechefen.

Det sker i forvejen, at folk på Shell arbejder hjemmefra, så de ansatte er vant til at sidde hjemme med computer og telefon.

Selvom raffinaderiet har sendt mange ansatte hjem at arbejde, kommer der fortsat folk på virksomheden udefra. Det kan ikke undgås, når driften skal holdes i gang.

- Vi er nødt til at skulle have folk ind udefra, men vi har klare retningslinger for, hvordan folk skal gebærde sig, og hvor på området, de må komme, forklarer Torben Ø. Sørensen.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Annonce