Annonce
Middelfart

Shelters vinder frem: Nye shelters på vej til Middelfart Kommune

Der findes ikke nogle konkrete tal på antal besøgende, men ifølge Rasmus Skaar har Søbadet ved Hindsgavl Halvøen gennem hele sommeren været godt besøgt af turister. Arkivfoto: Sofie Secher Karlsen

Shelterne ved Søbadet har i løbet af sommeren været godt besøgt, og inden længe kan folk med hang til friluftsliv se frem til endnu flere shelters i kommunen.

Middelfart: Sommerens tørre vejr har fået turisterne til at bevæge sig ud i naturen for at overnatte. Og her er shelters blevet en populær måde at overnatte i naturen på. Shelterne ved Søbadet er på nuværende tidspunkt de eneste, som Middelfart Kommune administrerer. Men det vil snart ændre sig.

- Vi oplever, at Søbadet er meget populært. Vi får jævnligt efterspørgsler på, om man kan booke derude, men det kan man desværre ikke, som det fungerer i dag. Men vi arbejder på syv lokationer til nye shelters i kommunen, siger Naturmedarbejder ved Middelfart Kommune, Rasmus Skaar, og tilføjer:

- Det er både i Assens, Middelfart, Kerteminde, Nyborg og på Nordfyn, at der bliver lavet flere shelters, som gerne skulle minde om de shelters, der ligger på Sydfyn.

Middelfart Kommune kan endnu ikke udtale sig om, hvor de nye shelters skal ligge, da der stadig er forhandlinger i gang med lodsejere i kommunen, men de har en idé om, hvor de godt kunne tænke sig, at de blev placeret.

Annonce

Bookingsystem

Når de nye shelters bliver lavet, vil der ifølge Rasmus Skaar også følge et bookingsystem med, så man er sikret en overnatning i en shelter, hvis man for eksempel er på vandretur.

- Med flere shelters og mere fokus på shelterovernatninger, skal vi selvfølgelig have en bookingapp. Det har ikke været nødvendigt indtil videre, fordi vi kun har haft de tre shelters, der ligger ved Hindsgavl. Det har fungeret fint uden et bookingssystem ved Søbadet, men det bliver nødvendigt, når vi får flere shelters i kommunen, siger Rasmus Skaar.

Hvilket bookingsystem, der skal bruges, er ikke besluttet endnu, men ifølge Rasmus Skaar bliver det et system, der er fælles med Assens, Kerteminde, Nyborg og Nordfyn, så man kan se samtlige shelters på Vestfyn i bookingsystemet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter politisk pres: Nu inviterer kommunen til borgermøde om Dan Gødning

Kultur

Dodo & The Dodos i Eksercerhuset i 2020

Fredericia

Politikere ønsker borgermøde om Dan Gødning A/S-tankanlæg - hvad synes du?

Annonce