Annonce
FC Fredericia

Sidste sæsons FC Fredericia-topscorer skifter til konkurrent

Christian Sørensen har fundet sin nye arbejdsgiver. Han skifter til Viborg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Christian Sørensen har fundet sin nye arbejdsgiver. Den tidligere FC Fredericia-topscorer skifter til 1. divisions-konkurrenten Viborg.

Fredericia: Christian Sørensen, der var FC Fredericias topscorer i sidste sæson, har fundet en ny arbejdsgiver. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad på sin hjemmeside.

Kantspilleren, som scorede 11 gange for FC Fredericia i sidste sæson, skifter til Viborg. Dermed forstærker han en direkte 1. divisions-konkurrent. Christian Sørensens aftale med FC Fredericia udløb denne sommer, og selvom klub og spiller i en længere periode var i drøftelser om en forlængelse af aftalen, lykkedes det ikke at finde hinanden, hvorfor Christian Sørensen forlod klubben.

Angiveligt med flere bejlere på spring til at sikre sig hans signatur.

Der var længe rygter om, at kantspilleren skulle skifte til en klub i Superligaen, men sådan blev det altså ikke. Viborg er dog en større klub end FC Fredericia, og den er en af bejlerne til at rykke op i den kommende sæson.

I Viborg bliver Christian Sørensen genforenet med en af sine gode venner fra FC Fredericia-tiden: Højrebacken Mikkel Knudsen, som i januar 2018 også tog turen fra Fredericia til Viborg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Så du noget?: Vidner til indbrud søges

112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Fredericia For abonnenter

Hjemmepleje i udbud: Derfor har kommunen valgt nyt selskab

Annonce