Annonce
Fredericia

Sif er hjemme igen - bortløben hund fra brand i Skærbæk i god behold

Efter flere døgn på frie poter var Sif fredag tilbage ved sin familie igen. Uskadt med tørstig og med behov for ro og kærlig omsorg. Foto: Privat/ Jayne Johnsen
Den lille svensk-danske gårdhund Sif, som har været efterlyst siden branden i den Gl. Skole i Skæbæk mandag aften, er blevet forenet med sin familie. Den har det godt, men trængte til vand og kærlig omsorg.
Annonce

Skærbæk: Den lille hund Sif, som blev lukket ud fra branden i den Gl. Skole i Skærbæk forleden, er hjemme i god behold. Det lyder meldingen fra Jayne Johnsen, som fredag oplevede den lille svensk-danske gårdhund blive genforenet med sin familie.

- Efterlysningen har været lagt ud på alle mulige sociale medier, siden Sif forsvandt for fire dage siden. Jeg og min mand har været ude at lede flere gange i området, men uden at finde den. Fredag besluttede vi at køre ud igen, og da vi kom forbi ejendommen på Skærbækvej, kunne vi se, at Sif var blevet fundet af sine ejere, fortæller Jayne Johnsen til Fredericia Dagblad.


Jeg og min mand har været ude at lede flere gange i området, men uden at finde den. Fredag besluttede vi at køre ud igen, og da vi kom forbi ejendommen på Skærbækvej,  kunne vi se, at Sif var blevet fundet af sine ejere.

Jayne Johnsen til Fredericia Dagblad


Hun har selv et lille hundepensionat og er aktiv i foreningen Hundens Tarv. Derfor gjorde det indtryk, da hun hørte om den forsvundne hund.

- Og jeg må sige, at jeg blev vildt glad, da jeg så, at den nu var hjemme. Det viste sig, at nogle børn havde lagt mærke til, at en hund var løbet rundt ved ejendommen og havde tilkaldt familien. De var lige kommet derud, da vi kom, fortæller Jayne Johnsen.

Ifølge naboerne til ejendommen havde de sikret, at hunden blev hvor den var ved ejendommen.

Annonce

I god behold

Familien havde ladet godbidder og en kurv i ejendommen, hvis hunden skulle vende retur.

- Det er typisk, at det sker, og den har måske ligget og trykket sig, så ingen i første omgang har opdaget den. Nu var den ude, og det var tydeligt, at den var glad, siger Jayne Johnsen.

Hun tog et lille tjek på hunden, for at vurdere om den var ok.

- Jeg kunne se, at dens slimhinder var lidt ramte, men at den ellers var i fin form. Den trængte til at få noget at drikke og til kærlig omsorg og ro. Den havde ikke skader fra branden, men den har selvfølgelig fået et kæmpe chok, vurderer hun.

Sif blev lukket ud, da branden lige var brudt ud mandag aften. Dens ældre kammerat af samme race løb også ud, men den nåede familien at indfange samme aften. Sif stak imidlertid af og har siden været efterlyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Smittetallet steget med fem

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce