Annonce
Kultur

Signe og Mathilde spiller årets sidste koncert

En koncert, der kombinerer Signe Svendsen (til venstre) og Mathilde Falch i Byens Café, har været afprøvet før - med succes. Og på lørdag gentages kombinationen til årets sidste koncert i caféen. Arkivfoto: Mette Mørk
Velkendt koncept gentages til årets sidste koncert i Byens Café, inden det traditionsrige arrangement Lokale Vokaler mellem jul og nytår.
Annonce

Jelling: Signe Svendsen og Mathilde Falch spiller lørdag aften i Byens Café.

Det bliver dermed årets sidste koncert på plakaten fra Jelling Musikforening. Altså hvis man lige ser bort fra Lokale Vokaler, som inviterer lokale musikere op på scenen i Byens Café mellem jul og nytår.

Det sker efter et efterår med flere udsolgte koncerter i caféen. Særligt har navne som Carl Emil Petersen og Karl William trukket folk til, da de gav koncert henholdsvis 15. og 29. november.

Men nu er det altså Signe Svendsen og Mathilde Falch, der lukker og slukker et begivenhedsrigt efterårsprogram for Jelling Musikforening.

- Signe Svendsen har flere gange taget nogle af sine musikalske venner i hånden og medbragt dem til Byens Cafe for at give dobbeltkoncerter. Og endnu engang er vi stolte af at kunne præsentere Signe samt Mathilde Falch, som hun denne gang har valgt at tage i ed til en musikalsk og hyggelig aften i Byens Café, lyder det i en pressemeddelelse fra musikforeningen.

Koncerten begynder klokken 20, og der er stadig billetter til salg i Byens Café eller online på billetto.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce