x
Annonce
112

Sigtes nu af politiet for ild i sit eget køkken: Aldrig vand på hed olie

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Trekantområdets Brandvæsen måtte slukke en mindre brand i en lejlighed på Korskærvej i vestbyen lørdag eftermiddag ved 14.00-tiden.

Nogen havde uheldigvis glemt en gryde med kogende olie på komfuret, og det hele blev pludselig så hedt, at plastikdele ved siden af antændtes på grunden af varmen. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi til Fredericia Dagblad. Uheldigvis tog beboeren gryden af pladen, satte den ned i køkkenvasken og hældte vandt på - hvad der altid kun afstedkommer endnu mere ophedning og nærmest en eksplosion i mødet mellem vand og olie.

Brandudviklingen gav røg og sodsværtede skabe, fortæller brandvæsnets indsatsleder, Per Møller Jensen, men ellers ingen skader eller fare for personer.

Til gengæld sigter politiet nu beboeren efter beredskabsloven, fordi man under bødeansvar er forpligtet til at holde forsvarligt opsyn med brændbare væsker. Også olie i en gryde i ens eget køkken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Annonce