Annonce
112

Sigtet for spritkørsel: Kørte ind i hus i Gravens

Ulykken fandt sted på Bramdrupvej i Gravens fredag aften. Foto: TrekantBrand

Gravens: Sydøstjyllands Politi har sigtet en mand for spritkørsel i forbindelse med færdselsuheldet fredag aften i Gravens. Politiet fik klokken 19.30 anmeldelse om, at en bil var kørt ind i huset Bramdrupvej 3, der ligger helt ud til kørebanen i krydset, hvor Ådalsvej og Borlevvej støder til Bramdrupvej.

I huset var en 38-årig kvinde med to børn, der ifølge Sydøstjyllands Politi er 10 og 3 år gamle. Et barn fik skader på tænderne fra flyvende murbrokker. Familien har været på skadestuen og opholder sig nu andetsteds, da der er fare for sammenstyrtning i deres hjem. Det er fredag aften oplyst fra sygehuset til politiet, at de efter omstændighederne har det godt.

Den 38-årige mand fra lokalområdet, der førte bilen, stak i første omgang af fra stedet. En passager i bilen blev på stedet. Føreren er siden anholdt og nu altså sigtet for spirituskørsel.

- Der er taget en blodprøve, der bestemmer, hvad der videre skal ske. Der kan også blive tale om sigtelser for andre overtrædelser i færdselsloven, oplyser vagtchef John Skytte ved pressemødet lørdag formiddag.

Annonce
Ulykken fandt sted på Bramdrupvej i Gravens fredag aften. Foto: TrekantBrand
Foto: TrekantBrand
Foto: TrekantBrand
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce