Annonce
Debat

Sikke da en 1. maj-tale: Er han Fredericias eller fagforeningernes borgmester?

Tommy Rachlitz Nielsen. Pressefoto

Læserbrev: Efter at have læst borgmesterens 1. maj-tale må jeg tilstå at stå tilbage med en flad fornemmelse. Har Steen Wrist glemt, at han er blevet borgmester for hele Fredericia?

Det er i hvert fald tydeligt, at fagforeningsmanden stadig har overtaget, og det skaber for alvor bekymringer for Fredericias fremtid.

Jeg er med på, at 1. maj er arbejdernes internationale kampdag, men når man taler som borgmester, repræsenterer man hele kommunen, ikke kun de røde fagforeninger.

Annonce

Hvis jeg skal notere mig ved noget positivt, så er det, at borgmesteren åbner for endelig at gøre noget ved kommunens erhvervsfjendtlige dækningsafgift. Det er jo en god, gammel konservativ mærkesag at komme den til livs.

Det er et sundt signal at sende til vores nuværende og kommende virksomheder, og de fleste af vores nabokommuner har allerede sløjfet den. Så hvad venter vi på, Steen Wrist?

Da vi kæmper med at tiltrække tilflyttere til kommunen, vil det være rigtig fornuftigt at tage grundskylden og kommuneskatten med i samme ombæring. Desværre ser det ud til at borgmesteren fortsat ønsker høje personskatter.

Samtidig sidder hele byrådet og undrer sig over, at den ene bosætningsstrategi efter den anden er fuldstændig virkningsløs. Man fristes til at spørge: ”Hvad er det, I ikke forstår ?”

Hvis vi ønsker flere tilflyttere, og det gør Det Konservative Folkeparti, så skal vi gøre vores dejlige kommune endnu mere attraktiv og konkurrencedygtig. Vi skal sænke grundskylden og kommuneskatten, sikre folkeskoler i verdensklasse og levere gode pasningsmuligheder til konkurrencedygtige priser.

Det er aldrig lykkedes under en uendelig række socialdemokratiske borgmestre. Ej heller under den korte og mindre heldige, periode med Venstre ved roret.

Kæden hopper dog helt af, når jeg læser om borgmesterens store bekymring over ”horrible arbejdsforhold rundt omkring”, også i Danmark. Samtidig må vi konstatere, at Fredericia Kommune som arbejdsplads, har store udfordringer med arbejdsforholdene.

Vi har adskillige gange konstateret, at arbejdsmiljøet i flere afdelinger er under al kritik, og at kommunen oplever en sand medarbejderflugt. Igen skal jeg opfordre borgmesteren til at fokusere på hans nuværende job og få styr på Fredericia Kommune først.


Vi har adskillige gange konstateret, at arbejdsmiljøet i flere afdelinger er under al kritik, og at kommunen oplever en sand medarbejderflugt.


Det forekommer tydeligt, at Fredericia Kommune virkelig trænger til konservativ indflydelse, ja, helst til konservativt lederskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Fredericia For abonnenter

Udvalgsformand og Shell-ansat siger fra over for Byrgesen: Jeg er ikke inhabil - og dét ved han godt

Annonce