Annonce
Fredericia

Simons sikre sejr

Foto: Thomas Kvist Christiansen
fredericia - Når man som arrangørerne, EventC tør binde an med hele to shows med samme artist inden for ca. godt og vel en måned, så har man stor tro på tingene,

Men når begge koncerter - kaldet "Vandmand solo" - med Simon Kvamm faktisk har solgt 100-vis af billetter, så kom EventC mere end tørskoet i land.

Det samme kan rolig siges og skrives om selve showet med den tidligere Silkeborg If-fodboldspiler, Simon Kvamm.

Godt nok var det en trio og ikke en solist, som optrådte. Men det, som et talstærk publikum fik, var en meget personlig, ærlig og umådelig underholdende gang vandmand, hvilket er Kvamms stjernetegn.
Foto: Thomas Kvist Christiansen

Klaver-finger

Til tonerne af "I Can't Dance" med Genesis og Phil Collins trådte 41 årige Kvamm ind på scenen, som var hans i 3 fuld-fede timer.

Showet var bygget op omkring helt nye sange og virkelig sjove, skæve, ærlige monologer. Centret meget om Simons opvækst i Silkeborg.

I særdeleshed om de ting, som ikke altid lykkedes.

Således var Kvam absolut ikke meget for at danse til halballerne i 90'ernes Midtjylland. Derfor var intro-sangen rasende godt tænkt.

Siden Kvamm var 7 år, har han spillet klaver. Så i den lille knallert-bande, som han var en del af, gik Kvamm under navnet Klaver-finger. Et øge-navn, han absolut ikke var stolt af den gang.

Der var en fint flow mellem de lange snakke og de korte numre. Numre, hvor Kvamm på nænsom vis blev akkompagneret af Jakob Meyland på percussion og Felix Diarra på guitar.
Foto: Thomas Kvist Christiansen

Ren Justin Bieber

Godt nok var de mange nye sange temmelig korte. Men... faktisk er det ret så modigt at spille så mange numre, som publikum aldrig havde hørt før.

Det fortjener Simon Kvamm stor ros for. Modigt. Meget modigt.

Så det endte med en sten-sikker sejr til manden med det vand-kæmmede hår, Simon Kvamm.

Og for at det ikke skal være løgn, sluttede han showet af med at give den som ren Justin Bieber, Med head-set, dansetrin og falset-sang. He can dance!!!!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Minut for minut: Suveræne FC Fredericia knuser Nykøbing FC i overlegen sejr 

Annonce