Annonce
Læserbrev

Skandale i Kolding

Læserbrev: Hvem har det øverste ansvar i Kolding Kommune for økonomien.

Svaret er, ja det er byrådet, men men, byrådet har en kommunal ansat kommunaldirektør, som har et ledelsesansvar. Kommunaldirektøren har ikke meldt sig på banen i den økonomiske skandale, mildt skrevet. Jeg ved godt, byrådet er den øverste myndighed, men kommunaldirektøren har ledelsesansvar overfor sine embedsmænd, det er ham, der ansætter og foretager afskedigelse af embedsværket.

Udgiften har været enorm stor, med alle de som er afskediget og siger farvel med en stor gage i lommen.

Hvorfor er det ikke for længst opdaget Hr. Kommunaldirektør, eller er det så groft til en politianmeldelse, direktøren er jo afskediget, vedkommende har jo taget skylden, men der må være andre, der har kendt til det, de overførsler der er blevet henlagt fra 2018 til 2019. Hver afdeling har jo en økonomichef. Det underskud, som er helt enorm, som nu Koldings borgere må lide under i flere år, hvis det nogensinde bliver rettet op igen.

Jeg er af den klare overbevisning, at man forlængst burde have opdaget det enorme underskud. Nu er det sådan, at man jo ikke kan fyre byrådet, det er jo folkevalgt, men havde det været hvilken som helst firma, så var det jo helt anderledes. Vi, som Kolding borgere, må desværre se frem i flere år med mørke tider.

Hans Erik Adsbøl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce