Annonce
Fredericia

Skoleelev og ansat i daginstitution konstateret smittet med coronavirus: 9. klasse og børn i privat børnehave sendt hjem

Der er konstateret et enkelt tilfælde af coronasmitte i en niende klasse og hos den private daginstitution Arken. Foto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: En række børn og enkelte ansatte er sendt hjem, efter henholdsvis Ullerup Bæk Skolen afdeling Nørre Allé og den private dagplejeinstitution Arken har fået meldinger om enkelte tilfælde af coronavirus fredag.

På Arken er en ansat konstateret smittet, hvorefter 25 børn, som vedkommende har været i kontakt med, er sendt hjem.

På Ullerup Bæk Skolen afdeling Nørre Allé er en elev i en niende klasse konstateret smittet. Elevens klassekammerater er sendt hjem, ligesom tre til fire ansatte på skolen er sendt hjem for at blive testet.

- Der dukker lidt op en gang imellem. Vi reagerer hurtigt, og vores ledere giver besked til nære kontakter, fortæller leder af dagtilbud i Fredericia Kommune John Nyborg og fortsætter:

- Vi er jo i evigt beredskab - også hvis der opstår flere tilfælde, som kan føres til andre klasser, så laver vi en handleplan til mandag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny Madsby-børnehave på vej: Her er placeringen, politikerne ønsker

Fredericia

Drop nationale test i Fredericia, foreslog Enhedslisten: Usædvanlig alliance bakkede op

Fredericia

Tirsdagens coronatal: Smittetrykket falder fortsat i Fredericia

Annonce