Annonce
Vejle

Skolepatruljer belønnes for trygge skoleveje

426 skolepatruljer fra Vejle Kommune skal i weekenden på tur til Djurs Sommerland - som tak for at gøre skolevejene sikrere. Arkivfoto
Traditionen tro bliver kommunens skolepatruljer belønnet for deres arbejde med en udflugt ved skoleårets afslutning. I år har elever og lærere selv fået lov at bestemme, hvor turen går hen.

Vejle: Det kan være hård kost at starte skoledagene med at stå udendørs i alt slags vejr og hjælpe skoletrafikanter sikkert over vejene, og derfor har Vejle Kommune besluttet at honorere skolepatruljernes arbejde ved fodgængerfelterne.

I dag, 22. maj, har 426 skolepatruljer fra hele kommunen således skiftene refleksvestene ud med rygsæk og madpakke ved en sjov dag i Djurs Sommerland som tak for indsatsen.

- De her børn står tidligt op mange morgener og tager afsted for at være synlige, hjælpe de mindste og minde os allesammen om, at vi skal passe på hinanden. De tager et ansvar, som er en uvurderlig hjælp i arbejdet med at skabe trygge og sikre skoleveje, siger Camilla Mølgaard, projektleder i Vejle Kommune.

Det er en tradition i kommunen, at skolepatruljerne belønnes ved skoleårets afslutning. Hvor turen tidligere er gået til forskellige mål i Danmark, er det i år et udvalg af elever og lærere, der har valgt destinationen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Cyklisternes kaffepenge blev stjålet

Annonce