Annonce
Fredericia

Skovhave-projektet og trafikforbedringer: Kommunal handlekraft uden overdækning

Annonce

Læserbrev: I kølvandet på mødet med beboerne i naboområdet 9. januar 2020 (Skovhave-projektet, red.) besluttede Fredericia Kommune at gennemføre nogle af de trafikregulerende forbedringer, som man konkluderede ud fra mødet.

Hvorvidt disse tiltag tilfredsstiller initiativtagerne, skal jeg ikke vurdere. Men jeg vil gerne udtrykke min anerkendelse af den handlekraft, som kommunen nu udviser ved at igangsætte de trafikforbedringer, som kommunens eksperter har fundet nødvendige.

Arbejdet er i gang, og man kan bl. a. ved de nyopstillede skilte, "Vejbump" m. v., udlede, hvorledes det kommer til at se ud.

Måske har man været lidt for hurtig med opstillingen af de nye skilte, "A 36 Vejbump", så de advarer om nogle hastighedsdæmpende foranstaltninger, som endnu ikke er etableret.

Reglerne er vel således, at skiltene burde have været overdækket, så man ikke får advarslen, før "hindringen" er fysisk etableret.

Lad mig sige det på den måde: I disse "coronatider" går det hele jo lidt stærkt. Men med dette lille indlæg er øvrige beboere i området varslet om de "nye tider" for trafikken i det beskrevne område. Hvis de ikke allerede har bemærket det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112 For abonnenter

55-årig skal flere år i fængsel: Politiet fandt haglgeværer, rifler og masser af ammunition på adresse i Fredericia

Debat

Køb fransk!

Fredericia

Fynsk teater lægger billet ind på Fredericia Teaters million-tilskud fra staten: - Vi skal rykke hurtigt nu

Annonce