Annonce
Sport

Skuffet VB-træner: Vi slappede for meget af i starten

Constantin Gâlcă var ingenlunde tilfreds med det ene point i Næstved. Arkivfoto: Mette Mørk
Constantin Gâlcă var alt andet end tilfreds med det ene point i Næstved.
Annonce

Næstved: Langt fra tilfreds.

Sådan beskriver man bedst VB-cheftræner Constantin Gâlcă efter klubbens 1-1-kamp i Næstved. I de første 20 minutter spillede VB ikke fodbold, og i den periode scorede hjemmeholdet.

- Vi slappede for meget af, og vi var bange for at spille. Vi manglede personlighed i vores spil samtidig med, at modstanderen spillede stærkt med lange bolde. De begik også mange frispark på os og brød vores spil, siger Constantin Gâlcă.

Efter 22 minutter skiftede han purunge Tobias Sommer ud og satte anfører Jacob Schoop på banen. Midtbanespilleren var ikke skadet.

- Det var for at få et taktisk skifte. Vi skulle have bolden mere, og spille mere fodbold. Vi havde slet ikke bolden i de første 20 minutter, sagde Gâlcă

Inden kampen havde cheftræneren i denne avis betonet vigtigheden af at forsvare på dødboldene. På netop sådan en faldt Næstveds mål.

- Vi har arbejdet med det i træning, men det er spillerens ansvar at dække op, lød den korte  bemærkning fra Constantin Gâlcă.

Allerede lørdag spiller VB igen, når FC Fredericia gæster Vejle Stadion.

- Holdet har det godt. Vi spillede godt efter 20 minutter og havde en god chance for at vinde kampen. Sådan er fodbold. Nu skal vi fokusere på den næste kamp, sagde han.


Holdet har det godt. Vi spillede godt efter 20 minutter og havde en god chance for at vinde kampen. Sådan er fodbold. Nu skal vi fokusere på den næste kamp.

Constantin Gâlcă, VB-træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce