Annonce
Erhverv

Slagter til hærværksmand: - Vi finder dig selv, tager dig ud bagved og stopper dig op i din egen tarm

Et sort kryds var malet på ruden hos Slagter Gregersen, da personalet mødte på arbejde lørdag morgen. Derudover var der også malet tallet ?1213? på siden af forretningen?. Krydset på ruden er fjernet igen. Foto: Slagter Gregersen
Annonce
Fredericia - Vi har en god film af dig, men vi skal nok lade være med at anmelde dig. Vi finder dig selv, tager dig ud bagved og stopper dig op i din egen tarm, for vi gider ikke jeres pis mere.

Sådan lyder et lille uddrag af et opslag, som Slagter Gregersen på Nørrebrogade i Fredericia lagde på Facebook i weekenden.

Opslaget med den direkte besked og et billede af hærværket har fået enorm opmærksomhed landet rundt på det sociale medie, hvor knap 3000 brugere har delt og over 15.000 synes godt om reaktionen.
Sådan lød opslaget fra Slagter Gregersen på Facebook, og det har i skrivende stund fået næsten 3000 delinger og 15.000 syntes godt om-reaktioner.
Annonce

Et opslag med humor

Lørdag morgen mødte personalet på arbejde til synet af et sort kryds på ruden og tallene "1213" malet på siden af forretningen, og selvom forretningens opslag både er blevet modtaget positivt og negativt, understreger slagterforretningen, at opslaget skal tages med en god portion humor.

- Vi er sure og frustrerede over, at det skal gå ud over os. Det er ærgerligt at komme til et vindue, der er malet over. Opslaget er ment som en joke, men vi er også trætte af hærværket, siger Sebastian Tommy Gregersen.
Annonce

Reference til film

Han understreger, at opslaget med referencer til filmen "De grønne slagtere" ikke skal opfattes bogstaveligt, og der er ingen planer om at begå selvtægt.

Opslaget er til gengæld et opråb efter gentagne episoder, hvor forretningens vinduer med jævne mellemrum modtager maling og sten, som ifølge indehaveren i alt er løbet op i 60.000 kroner.

I opslaget skriver forretningen, at de ikke vil anmelde episoden, og indehaveren begrunder det med ressourcerne hos politiet.

- Det er for at skåne politiet. Men får vi et ordentligt billede fra overvågningen, vil vi overveje, om vi skal gå ned og aflevere det. Vi kunne aldrig drømme om selv at offentliggøre det, siger Sebastian Tommy Gregersen.
Annonce

Uventede reaktioner

Malingen på den store rude er allerede fjernet igen, og indehaveren tror, at de gentagne episoder har samme gruppe gerningsmænd med dyreetiske motiver. Det undrer slagteren, som understreger, at han går op i dyrevelfærd og sælger frilandskød.

Opslaget på Facebook har fået væsentlig mere opmærksomhed en forventet.

- Et eller andet sted er det meget fedt, men det er ret overdrevet. Vi har meget humor hernede, og at det skulle komme hele Danmark rundt, var ikke den oprindelige plan. Der er nogle sure kommentarer indimellem, men det har mest været positivt, siger Sebastian Tommy Gregersen, som inden længe, igen med reference til "De grønne slagtere", vil præsentere produktet "kyllerylle" i sin slagterforretning.

Hos politiet vil man ikke kommentere konkret på slagterforretningens opslag.

- Men hvis der er en forurettet, som føler sig truet, så må pågældende henvende sig til politiet og sige, at man føler sig truet. I en trusselsag skal truslerne være specifikke, konkrete og modtageren skal føle sig truet, siger politikommisær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia.
Han fortæller, at politiet ovenpå opslaget har modtaget to henvendelser fra anonyme borgere, som anklager slagterforretningen for ulovlig overvågning og trusler, men politiet har ikke modtaget en henvendelse fra Slagter Gregersen.

Her kan du se en reference til filmen "De grønne slagtere": https://www.youtube.com/watch?v=IzbxLtaVSuk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Eksercerhuset renoveres for 8,5 millioner kroner -  husets indhold skal spille sammen med andre kulturhuse

Annonce